Stevns Floorball vandt for sjette gang i træk.

Stevns Floorball vandt for sjette gang i træk.

Storsejr til Stevns

Rutinen sejrede, da Stevns kørte Skælskør Eagles over i storsejr.

FLOORBALL Små 50 tilskuere havde fundet vej til Strøbyhallen, da Skælskør Eagles gæstede Stevns. Og lørdagens kamp i 2. division mod den direkte oprykningskandidat skulle vindes, for at Stevns kunne være nogenlunde sikker på en plads i kvalifikationsspillet om en plads i 1. division, når turneringen er omme.

Den omvendte kamp i efteråret blev vundet med 8-3, så det var en flok Stevnsdrenge med selvtilliden i orden, der gik på banen, og de sejrede da også sikkert - 14-5. Spillende cheftræner Jesper Juul havde endda sat sig selv på bænken for at kunne fokusere mere på spillet på banen. Stevns topscorer Søren Gerber var også fraværende til dagens kamp, ligesom sidste års topscorer Mark Vinther stadig er skadet.

Stevns kaptajn Kenneth Madsen åbnede scoringen efter 3 minutter og efter en Skælskør udligning kunne Kaptajn Madsen lægge en hård pasning ind foran mål, hvor Anders Christensen blot skulle rette bolden af til Stevnsføring på 2-1. Skælskør havde dog ikke opgivet og bragte sig med to mål foran 2-3. Til sidst i perioden var det Stevns finske islæt Jussi Kauppi som med et flot skud kunne udligne til 3-3.

I 2. periode blandede måltyven Flemming Pedersen sig og viste endnu engang at han er mand for at stå på rette sted. Han øgede til 4-3 og var også mand bag målet til 5-3. De lyseblå trak for alvor fra, og nu kom målene i hurtig rækkefølge.

Stevns målscorere: Kenneth Madsen 3, Jussi Kauppi 2, Flemming Pedersen 2, Anders Christensen 2, René Nava 1, Hans Peter Harenberg 1, Ronnie Bonde 1. Selvmål 2.
Det var den sjette Stevnssejr i træk, og holdet er nu solidt konsolideret i toppen af 2. division. Hvis stillingen holder sæsonen ud skal Stevns spille kvalifikationsspil mod nr. 5 i 1. division samt nummer 1 i 2. division, kreds 2. Disse tre hold kæmper om en enkelt oprykningsplads til næste sæsons 1. division.

Næste opgave er ude mod Hvidovre i Avedøre Idrætscenter søndag den 20. januar kl. 10.

Publiceret 10 January 2013 10:00