Efter nederlaget til Skive fH hviler forventningerne om en sejr i årets anden hjemmekamp tungt på Team Esbjerg, når bundholdet Slagelse Håndbold fredag aften gæster byen og Blue Water Dokken.

Efter nederlaget til Skive fH hviler forventningerne om en sejr i årets anden hjemmekamp tungt på Team Esbjerg, når bundholdet Slagelse Håndbold fredag aften gæster byen og Blue Water Dokken.

Team Esbjerg tilbage på sporet mod styrket Slagelse-hold

Efter nederlaget til Skive fH hviler forventningerne om en sejr i årets anden hjemmekamp tungt på Team Esbjerg, når bundholdet Slagelse Håndbold fredag aften gæster byen.

Efter nederlaget til Skive fH hviler forventningerne om en sejr i årets anden hjemmekamp tungt på Team Esbjerg, når bundholdet Slagelse Håndbold fredag aften gæster byen. De to nærmeste forfølgere til en slutspilsplads, Skive og KIF Vejen, er rykket tættere på.
"Det var ikke så meget at tabe, men mere at se på stillingen, at en sejr stort set ville have lukket enhver tvivl om slutspillet, som ærgrer mig. Vi måtte næsten hellere have tabt til et hvilket som helst andet hold end Skive, men resultatet viser, at det ikke er tilfældigt, de er tæt på en slutspilsplads," siger Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen.
Team Esbjerg har spillet en kamp færre end de to nævnte hold lige under sig, og der skal sættes to point ind på kontoen mod Slagelse, der blot har erobret to point og fik store klø, da de to hold mødtes i Slagelse. Team Esbjerg vandt i kraft af yderst effektive afslutninger med hele 37-17.
"Dengang var det et Slagelse-hold helt i opløsning, i modsætning til hvad jeg har set i det nye år. Trods to nederlag har holdet spillet med en helt anden gejst og har foruden forstærkninger i bagkæden fået stregspilleren Julie Bang tilbage. Man skal ikke bare tro, at man kommer let til en sejr," siger Lars Frederiksen.
Han efterlader dog ingen tvivl om, at det er en kamp, Team Esbjerg skal vinde. Også for at holde de to overboer i Dame Håndbold Ligaen, Team Tvis Holstebro og Randers HK, inden for overskuelig afstand. 
Team Esbjerg – Slagelse Håndbold fredag den 11. januar kl. 18.30 i Blue Water Dokken. Team Esbjergs trup:
Målmænd: Rikke Schmidt og Sofie Svarrer Hansen
Venstre fløj: Jessica Helleberg
Højre fløj: Kelsi Fairbrother
Streg: Maja Bech Hansen og Kirsten Balle
Bagspillere: Lotte Grigel, Gøril Snorroeggen, Nikoline Nielsen, Angelica Wallén, Tove Seest og Line Thorius.

Publiceret 10 January 2013 14:00