Købmand Per Jensen glæder sig over det sammenhold i byen, som Køge på Vægten med over 1000 deltagere er udtryk for.(Foto: JCJ)

Købmand Per Jensen glæder sig over det sammenhold i byen, som Køge på Vægten med over 1000 deltagere er udtryk for.(Foto: JCJ)

Wika gør det nemt at følge den sunde kostplan

Wika Superbest målretter en række tilbud i de kommende otte uger til den kostplan, der lægges ud til deltagerne i Køge på Vægten.

Det bliver nemt at følge en sund kostplan i løbet af de otte uger, som Køge på Vægten varer, hvis man handler i Wika Superbest på Gymnasievej. Her har man nemlig besluttet både at lægge kostplaner ud i butikken og hver uge samle en række tilbud på nogle af de sunde ingredienser, som indgår i kostplanernes retter.
Kostplanen udarbejdes uge for uge af kostekspert Katja Jul Roldsgaard og kan findes på hjemmesiden www.køgepåvægten.dk, men derudover kan man altså også finde kopier i Wika, hvor medarbejderne også i høj grad bakker op om den lokale konkurrence med i alt 30 friske deltagere på seks hold.
Dertil kommer, at Wika også sponsorerer frugt og müslibarer til de op mod 1000 deltagere, der ventes at møde op til indvejningen ved starteventen i Køge Hallerne lørdag den 12. januar fra klokken 15.
- Vi synes, at Køge på Vægten er et godt initiativ. Det viser, at der er sammenhold i byen, og det vil vi gerne være en del af, siger købmand Per Jensen fra Wika.
Han bebuder tilbud på müslibar, som er et godt bud på et mellemmåltid, gennem hele konkurrenceperioden, og derudover vil Wika altså som nævnt målrette en del af sine tilbud til den kostplan, som mange af deltagerne formentlig vil følge i større eller mindre grad.

Publiceret 13 January 2013 10:00