Køgehallerne summede af god stemning da næsten 1000 mennesker mødte frem til indvejnings arrangementet til Køge på Vægten. (Foto: SKJ).

Køgehallerne summede af god stemning da næsten 1000 mennesker mødte frem til indvejnings arrangementet til Køge på Vægten. (Foto: SKJ).

Godt 200 hold er vejet ind

Til det store arrangement Køge på Vægten.

KØGE: Køgehallerne dannede lørdag eftermiddag ramme om startskuddet til arrangementet ”Køge på Vægten” – et otte uger langt kollektivt vægttab i Køge.
Det officielle startskud bød på indvejning af de mange der har tilmeldt sig på hold á 5 deltagere. 193 hold mødte frem og alle fem deltagere blev vejet og har betalt startgebyret – og arrangørerne forventer, at når de sidste har nået at blive vejet ind i løbet af denne uge, vil langt over 225 hold deltage i konkurrencen.
Man kan i dag mandag og frem til og med fredag den 18. januar stadig blive vejet i Spar Nord, samt aften hos Firmaidræt Køge.
Med de langt over 1.000 deltagere er Køge et stort skridt foran de øvrige byer, som er med på vægten de kommende otte uger – Skagen, Esbjerg, Horsens og Randers.
Lørdagen bød også på andet end indvejning af de mange hold.
Inden alle gik på vægten bød borgmester Marie Stærke alle deltagere velkommen. De der havde lyst kunne herefter deltage i en zumba event med den kendte danser Mie Moltke, inden ernæringsekspert Christian Bitz – bl.a. kendt fra TV2's Go' Morgen Danmark – gik på scenen og gav alle en indpisker med foredraget ”Luk munden og let røven”.
I alt skal de mange hold tabe sig så meget som muligt de kommende uger, målet for det samlede vægttab er fem tons.
Alle deltagere bliver kontrolvejet inden start, og er derefter tildelt indeks 100. Deltagernes nøjagtige vægt vil på intet tidspunkt fremgå andet end i indeks, og det vil derfor kilomæssigt være anonymt at deltage. Holdene skal herefter vejes hver uge, og gruppens tovholder sørger for at alle resultater bliver indberettet hver mandag fra og med på mandag den 21. januar til og med mandag den 3. marts. Når man vejer sig så skal det være med bukser og bluse.
Indberetningen skal være foretaget senest kl. 14.00 om mandagen.
Resultaterne kan følges tæt på www.køgepåvægten.dk, hvor man også kan læse meget, meget mere om den store event, som nok skal give mange spøjse stunder hos de mange deltagende hold.
Køge på Vægten arrangerers af Firmaidræt Køge, Hjerteforeningen Køge, Køge Cykel Rings Venner, Spar Nord Køge og Lørdags-Avisen.
pm

Publiceret 14 January 2013 12:00