Juliane Haydan vandt en sølvmedalje ved Golden Girl. Forrige weekend vandt hun denne flotte pokal som stævnets bedste kvindelige bokser ved Viking Box Cup.

Juliane Haydan vandt en sølvmedalje ved Golden Girl. Forrige weekend vandt hun denne flotte pokal som stævnets bedste kvindelige bokser ved Viking Box Cup.

BBK Varde triumferede i Sverige

Tre deltagere hjemtog en guld og to sølvmedaljer

Af
Kim Schou

Det blev en positiv oplevelse for BBK Varde at deltage ved Golden Girl i Sverige i weekenden.
Marianne Nissen Pedersen boksede rigtig flot mod en god modstander, som på papir havde en kamp men 71 diplomkampe, og der kunne forskellen ses.
"Rutinen var afgørende," fortæller boksetræner, Carsten Holm.
Modstanderen havde mere rutine, og vandt kampen men en flot sølvmedalje.
Så var det Juliane Haydan der skulle bokse mod en svensker, efter hun vandt sin semifinale.
"Vi vidste på forhånd, at Juliane skulle yde det bedste hun kunne, og det gjorde hun. De lå lige efter 1. og 2. omgang og hun trak fra i 3. og 4. omgang med fantastisk god kontra boksning og angreb. Til tider så meget, at man troede, at der ville blive talt over svenskeren, men dommerne ville have, at den svenske lokale helt skulle vinde, og det gjorde hun ufortjent, men en flot sølvmedalje til Juliane," fortæller Carsten Holm.
Melina Lemonakis boksede finale, efter sin sejr i semifinalen mod en skotte.
"Fra start satte Melina sig på kampen med god teknisk boksning og gode hårde stød til krop og ansigt. Hun vandt overbevisende 22/4, og guldet var hjemme, fortæller en glad boksetræner.
Tre boksere afsted og en guld og to sølv, hvor vi burde have haft to guld, men alt i alt må det må siges at være tilfredsstillende i BBK's første turnering i udlandet, slutter Carsten Holm, der er klar til sit eget stævne på fredag den 18/1 kl. 19 i Jacobihallen.

Publiceret 15 January 2013 08:00