Xander og Anne Linnet har lavet ny musik til opsætningen ¿Forførerens dagbog¿, der sættes op af Mungo Park i Medborgersalen.

Xander og Anne Linnet har lavet ny musik til opsætningen ¿Forførerens dagbog¿, der sættes op af Mungo Park i Medborgersalen.

Forførerens dagbog

Søren Kierkegaards mesterværk vises i Medborgersalen på næste fredag

Mungo Park har valgt at fejre Søren Kierkegaards 200 år med Søren Kierkegaards mesterværk ¿Forførerens dagbog¿. Anne Linnet og søn er på forunderligvis med i dette herlige og morsomme projekt.

FORFØRERENS DAGBOG er Mungo Parks dramatisering af Søren Kierkegaards verdensklassiker med nyskrevet musik af Anne Linnet og Xander. Om handlingen: Fra det øjeblik, hvor Johannes ser den unge Cordelia, ved han, at han må erobre hende. Ikke bare emotionelt og erotisk - han vil vinde hende helt og aldeles. Vi deler den virtuose forførers tanker og tvivl, mens vi følger, hvordan erobringsprocessen langsomt bliver livsfarlig for Cordelia. Om musikken: Anne Linnet og Xander har skrevet syv nye numre til forestillingen, som spillerne lægger stemmer til på scenen. Anne Linnet har tidligere vist, at hun mestrer at fortolke litteratur og har hele sin karriere selv forfulgt forførelse som et tema. At hun vælger at lave musikken sammen med sin søn Xander, giver en ekstra dimension til temaet, når det bliver afspejlet i to generationer og to køn. Siden Xander sagde ja til at være med, har hans karriere taget seriøs fart blandt andet med udgivelsen af hans album ¿Over Skyer, Under Vand¿. Om dagbogen: I oktober 1841 bryder Søren Kierkegaard med Regine Olsen, som han har været forlovet med i 13 måneder. Bruddet får københavnerne til at se skævt til den nyuddannede teolog, og to uger senere rejser han til Berlin. Her påbegynder han arbejdet på sit første hovedværk Enten-Eller, som udkommer i 1843. Forførerens dagbog er en del af dette værk. Teaterforestillingen spiller fredag den 25. januar kl. 19.30 i Hvidovre Medborgersal, der ligger på Hvidovrevej 280. Man kan købe billetter ved indgangen fra en halvtime før forestillingen til ungdomspris, eller ringe på telefon 36 49 66 06 onsdag og torsdag ml. kl. 10.00 og 15.00. Man kan også bestille på mail: post hvidovreteaterforening.dk.

Publiceret 15 January 2013 08:00