Huset før

Huset før

Fotos sælger din bolig

Da et meget stort antal af huskøberne, som det første ser boligerne til salg via Internettet har Ejendoms Mægler Claus Lützen i en lang periode anbefalet sine kunder den helt store fotopakke, med 720 graders fotos, Video m.m.

Af
Kim Schou

"Mine hjemmesider www.clauslutzen.dk og www.blaavandmaegleren.dk er forberedt til den løbende udvikling som der sker i markedsføringen på internettet, og jeg er altid på udkig efter nye muligheder, som kan være med til at fremme salget, af de emner jeg har til salg," siger ejendomsmægler Claus Lützen.
"Da det kan være svært for køberne at se mulighederne i en ældre bolig, så har jeg som noget nyt indgået et samarbejde med en professionel fotograf som kan lave foto visualisering. Det betyder jeg nu kan tilbyde mine kunder, at få lavet fotos hvor boligen er moderniseret, med eksempelvis nyt køkken, nyt badeværelse, ny facade, ny have, ny gulvbelægning og nymalede vægge, ja det er faktisk kun fantasien, som sætter begrænsningerne," siger Claus Lützen, som bl.a henviser til http://www.clauslutzen.dk/koeb/sagsvisning/?mglid=2131&sagsnr=740-0156, hvor der kan ses et eksempel.
"Jeg kan ligeledes være behjælpelig med at fremskaffe arkitekt bistand og priser på hvad en evt. renovering vil koste," slutter Claus Lützen.

Huset efter

Huset efter

Publiceret 15 January 2013 12:00