Victor (til venstre) og Gustav er lige begyndt til bordtennis. De vandt sølv ved Østdanske mesterskaber for 2-mands hold.

Victor (til venstre) og Gustav er lige begyndt til bordtennis. De vandt sølv ved Østdanske mesterskaber for 2-mands hold.

Medaljehøst for Jægerspris batmænd

Ved Østdanske mesterskaber for 2-mands hold imponerede Jægerspris

Bordtennis Jægerspris Bordtennisklub deltog ved de Østdanske mesterskaber for 2-mands hold i weekenden, hvor de imponerende resultater absolut ikke udeblev – både på ungdomssiden, såvel på seniorsiden blev der vist tænder, skarpe dueller og sportsmandship. I Puslinge rækken stillede Jægerspris op med helt nye medlemmer, nemlig Victor Thomsen, 9 år og Gustav Steensen 10 år som begge startede med at spille bordtennis i sommers. Med godt spil vandt de deres indledende pulje og gik hele vejen til finalen. Her stod de igen overfor deres puljemodstander fra det indledende puljespil. I indledende pulje vandt Jægerspris, men denne gang endte det efter en tæt dyst med nederlag på 2-3. I Yngre Drenge var Jægerspris præsenteret af to hold. Kampene var tætte og der var mange – i semifinalen måtte det ene hold, bestående af Mads Emil Kristensen på 12 år, som spiller sin 3. sæson og Zilas Kristiansen på 11 år, der spiller i sin 2. sæson give fortabt mod de senere Østdanske mestre. De fik en rigtig flot bronzemedalje. På seniorsiden lykkedes det Jægerspris Bordtennisklub at vinde Guldmedalje ved Michael Lorentzen og Lars Kristensen, som nu kan kalde sig sjællands bedste 2-mands hold i Herre Klasse 4 med en sikker sejr på 3-1. I den kommende weekend er der individuelle Østdanske mesterskaber for ungdom, hvor Jægerspris håber at have mange flere medaljer om halsen.

Publiceret 15 January 2013 00:05