Modelfoto: Mostphotos

Modelfoto: Mostphotos

Related bliver PR-bureau for Razer

Verdens største producent af gaming-udstyr har vendt blikket mod Vejle

Det vejlensiske PR-bureau Related har fået en interessant ny kunde. Kunden er verdens største producent af gaming-udstyr som mus og keyboards, Razer, der har valgt Related som PR-bureau i Norden.
"Vi kiggede særligt efter teknologiforståelse og kendskab til gaming-industrien, da vi skulle vælge en nordisk PR-partner til vores korps af europæiske bureauer. Related er den perfekte partner for os, fordi bureauet har dyb indsigt i branchen og kan hjælpe os på mange forskellige platforme, og vi ser meget frem til at øge produkt- og brandkendskabet i Norden," siger Marco Chillon, europæisk direktør i Razer.
Related bliver Razers forlængede arm i det nordiske medielandskab og er pressens primære kontakt for alle PR-forespørgsler, produktudlån og interviews med mere. Pressemeddelelser bliver tilpasset regionen, og Relateds Razer-team hjælper med forklaring og detaljer, når pressen tester produkter fra Razers sortiment.
"Related har de seneste ti år opbygget ekspertise inden for teknologiområdet generelt og de senere år tilført nye profiler med specialviden om it, forbrugerelektronik og computerspil. Det høster vi frugten af nu. Vi er stolte over, at Razer har valgt os," siger Kenneth Nygaard Knudsen, Head of Tech og PR-konsulent hos Related.
Razer bliver en del af den voksende portefølje af teknologikunder i Related, der blandt andet også omfatter Mobotix, Targus, Doro og QNAP.


Om Related
Related er et PR-bureau, der arbejder med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Related har blandt andet kunder inden for it og teknologi samt turisme. Related hed indtil den 1. november 2011 Medieministeriet. Bureauet ligger i Havneparken, Jyllandsgade 8 i Vejle, og har 12 ansatte.

Publiceret 15 January 2013 08:00