Varde Antenneforening får kabel-tv på computerskærmen

Medlemmer, der i dag har et bredbåndsabonnement hos Varde Antenneforening, får nu fri adgang til YouSee Web-tv via deres bredbånd. Det bliver muligt fordi Varde Antenneforening har indgået en aftale med YouSee om levering af Bredbånd.

Af
Kim Schou

Nu er der åbnet for en af fordelene - YouSee Web-tv - hvilket betyder, at medlemmer med bredbånd kan se de fleste af deres tv-kanaler på pc'er, iPads, iPhones og udvalgte Android telefoner, når de bruger deres bredbånd derhjemme. Desuden kan man se udvalgte kanaler på pc'er, iPads eller iPhones, når man er uden for hjemmet f.eks. i bussen eller i sommerhuset.
"Det er vi meget tilfredse med, for det betyder, at vi med vores nye aftale om Bredbånd fra YouSee allerede nu kan tilbyde Web-tv og senere ved selve skiftet til YouSee Bredbånd også kan tilbyde hurtigere internet og fri adgang til musik med YouSee Play. Det er fremtidens måde at lytte til musik og se tv på, som rykker ind på vores net," siger formand Poul-Erik Pind. Gå blot ind på foreningens hjemmeside og se, hvorledes du kommer i gang med at se web-tv.
Med aftalen om YouSee Bredbånd, sker der også andre ændringer. YouSee har for nylig skruet op for bredbåndshastigheden og det betyder, at man kan få hastigheder på op til 60 Mbit og senere efter ombygning af det overordnede net mulighed for at vælge helt op til 100 Mbit, hvis man er medlem af Varde Antenneforening.
"Så høj hastighed er der i praksis nok ikke så mange, der vil være interesseret i, men det viser, at vores antennenet er fremtidssikret og uden problemer kan konkurrere med f.eks. fibernet," siger Poul-Erik Pind.
Med i aftalen om YouSee Bredbånd bliver der naturligvis også mulighed for tilkøb af IP-telefoni til en lav månedspris.
"Tidspunkt for vores skifte fra Dansk Kabel TV til YouSee er endnu ikke endeligt fastlagt, men vi forventer snart at kunne udmelde en dato," siger Poul-Erik Pind.

Publiceret 15 January 2013 06:00