Kædedirektør for Expert i Danmark, John Birkemose-Andersen, er glad for, at butikkerne i Vejen og Ribe igen kan åbne.

Kædedirektør for Expert i Danmark, John Birkemose-Andersen, er glad for, at butikkerne i Vejen og Ribe igen kan åbne.

Expert genåbner i Vejen

Expert Danmark har bekræftet, at moderselskabet bag Expert og Punkt1 overtager de to krakkede franchise-butikker i Ribe og Vejen og genåbner dem den 24. januar

Af
-dan

Lige siden banken trak stikket til franchisetagerne bag Expert og Punkt1 i Ribe og Vejen mellem jul og nytår, har moderselskabet Expert Danmark forhandlet med kreditorerne om at genåbne de to krakkede butikker.
Parterne er nu kommet til enighed om en aftale, som betyder, at butikkerne genåbner den 24. januar klokken 10.
Expert Danmark overtager alle de tidligere ejeres forpligtelser og driver de to butikker videre, indtil det lykkes at finde en ny franchisetager. Det fortæller John Birkmose-Andersen, kædedirektør i Expert Danmark.
"Jeg er utrolig glad for, at vi er nået til enighed om en aftale, som sikrer både medarbejdere og kunder. Medarbejderne kan beholde deres jobs, og ingen kunder mister penge eller rettigheder," siger John Birkmose-Andersen.
Det var hverken med John Birkmose-Andersens eller de tidligere ejeres gode vilje, at Expert og Punkt1 i Ribe og Vejen lukkede den 28. december. Der er et marked for de to butikker, og derfor er Expert Danmark heller ikke bange for at skyde penge i dem for at få dem på fode igen, fastslå kædedirektøren.
"Vi har hele tiden været helt uforstående over for, at de skulle lukkes. Butikkerne havde en fornuftig økonomi helt frem til lukningen, og vi ville selvfølgelig heller ikke gå så helhjertet ind i en redning, hvis de to butikker ikke havde en klokkeklar berettigelse i Ribe og Vejen," siger John Birkmose-Andersen.

Udsalg med forsinkelse

Når Expert og Punkt1 åbner den 24. januar, bliver det med det udsalg, som kunderne i Ribe og Vejen blev snydt for, da de to butikker lukkede mellem jul og nytår.
"Kunderne i Ribe og Vejen skal selvfølgelig ikke snydes for det udsalg, som vi har kørt i vores øvrige butikker. Derfor tager vi hul på det store januarudsalg i Ribe og Vejen samtidig med, at vi genåbner butikkerne," siger John Birkmose-Andersen.
De to butikker vil de kommende dage gennemgå en større oprydning og renovering, så de er klar til det store rykind i forbindelse med genåbningen.

Publiceret 17 January 2013 12:30