Hans Odder - de konservatives spidskandidat til kommunalvalget 2013 i Solrød.

Hans Odder - de konservatives spidskandidat til kommunalvalget 2013 i Solrød.

Konservative i Solrød opruster til kommunalvalget

Store ambitioner hos partiet forud for november måneds valg.

SOLRØD: De Konservative i Solrød afholdt i går, onsdag den 16. januar en velbesøgt generalforsamling, og i den forbindelse blev der sammensat en ny ledelse, der skal sikre en fortsat stabil og en endnu mere aktiv organisation frem imod byrådsvalget til november. Og ambitionerne er store.
John Mogensen fra Havdrup havde på forhånd trukket sig som formand, da han i stedet skal være De Konservative i Solrøds kandidat til regionsvalget, der falder sammen med kommunalvalget. Han overlod roret til Bent Helvang, der blev valgt som ny formand, og hvis fokus ifølge de fremmødte bør ligge på at sikre De Konservative et stærkt valg til efteråret.
Til at supplere den almindelige bestyrelse blev det besluttet at nedsætte en gruppe med byrådskandidater, der sammen med formanden og en håndfuld aktive Solrødborgere fra blandt andet det lokale erhvervsliv alene har fokus på at sikre, at politikudviklingen og kampagneidéerne kommer til at rulle fra nu og til valget. Det øgede fokus på kommunalvalget er selvfølgelig noget, der er populært hos De Konservatives borgmesterkandidat Hans Odder:
- Vi har to mandater i byrådet lige nu, og vores mål til november er selvfølgelig at udbygge det antal. Derfor er jeg utroligt glad for at opleve, at hele vælgerforeningen er indstillet på at opruste både på politikken og på strategien frem imod valget. Det giver mig som spidskandidat et stærkere team bag mig, og det giver forhåbninger om, at vi virkelig kan gå frem til valget, siger Hans Odder.
- Man skulle måske ikke tro det, men det er faktisk rigtigt sjovt at være konservativ i øjeblikket – i hvert fald her i Solrød, fortsætter Hans Odder.

Nyt lokalt principprogram

De Konservative er i gang med at udarbejde et helt nyt lokalt principprogram, som skal medvirke til at gøre det langt mere attraktivt at bo i Solrød, end tilfældet er i dag.
Det kommer selvfølgelig til at handle om en række konservative mærkesager og dermed om langt mere end blot niveauet for vejbelysningen i Solrød Kommune, lover borgmesterkandidaten.
Siden sidste års generalforsamling er De Konservatives byrådsgruppe blevet fordoblet, og medlemstallet er steget med ikke mindre end 20 procent.
De Konservatives liste til kommunalvalget blev i øvrigt godkendt af generalforsamlingen og ser nu således ud:
1. Hans Odder.
2. Marianne Høglund.
3. Morten Scheelsbeck.
4. Henrik Røge.
5. Steen Knuppert-Hansen.
6. John Mogensen.
7. Ann Odder.
pm

Publiceret 17 January 2013 12:00