Der er altid fyldt godt op, når Sædding Centret indbyder til legetøjsmarked. Til gengæld kniber det med at fylde centret til daglig.

Der er altid fyldt godt op, når Sædding Centret indbyder til legetøjsmarked. Til gengæld kniber det med at fylde centret til daglig. "Det gør så ondt på mig, at vi lukker nu, og at centret har de problemer, som det har," lyder det fra Susanne Brix.

Søstre siger et svært farvel til centret

De er kommet i centret i hele dets levetid, så det er med stort vemod, at søstrene Liselotte og Birgitte nu lukker hver deres forretning i Sædding Centret

Af
Louise Ritter

De er opvokset i Sædding og er kommet i centret siden dets åbningsdag den 29. juni 1977. For Liselotte har centret været hendes arbejdsplads i 31 år. Det var her, at hun hang ud som teenager og nød de frankfurtere, som hun stadig den dag i dag kan mindes smagen af.
Storesøster Susanne har "kun" haft sin arbejdsgang i Sædding Centret i tre år, men hendes datter har tidligere drevet centrets café, og butikslokalerne overtog hun efter sin kusine, så også hun har centret langt inde under huden.
"Jeg er opvokset med centret. Jamen, Sædding er mig! Jeg kender alle her, og det gør så ondt på mig, at vi lukker nu, og at centret har de problemer, som det har," lyder det fra Susanne Brix, der ligesom sin søster især vil savne de mange loyale kunder.
"Nogle kunder har jeg ekspederet gennem 30 år. For eksempel forældre, der nu er blevet bedsteforældre og kommer her med deres børnebørn," siger Liselotte Brix, der inden åbningen af Bog & Idé og siden Leg & Lær, tidligere arbejdede mere end 20 år i centrets Matas.

null

Publiceret 17 January 2013 10:30