Lions' genbrugsmarked i Bjæverskov plejer at være yderst velbesøgt.

Lions' genbrugsmarked i Bjæverskov plejer at være yderst velbesøgt.

Udvidet genbrugsmarked på Travbanen

Find alt fra bøger om 2. verdenskrig til vaser og lamper på løvernes genbrugsmarked i Bjæverskov.

GENBRUG: Lørdag den 19. januar klokken 10-14 går det løs med løvernes første genbrugsmarked i Bjæverskov i 2013.
De lokale Lionsklubber fejrer nytåret og har samlet krudtet og kræfterne til årets første store udvidede genbrugsmarked. Salgsarealet er udvidet og i juletiden er der indkommet rigtig mange gode ting og sager, som ligger klar til salg fra lokalerne i den gamle store tilskuerpavillon på Travbanen.
Denne gang findes især en masse spændende bøger om 2. verdenskrig men også mange andre gode bøger til vinteraftenerne. Men også mange gode og velholdte møbler af alle slags. På første sal sælges mængder af glas, porcelæn, legetøj, køkkenting, nips, galleriting, el- og elektronik - og tøj.
- Det er imponerende så mange store og små ting, der er dukket op, siger Jens Anker Knudsen fra Lions Club i Køge.
- Gode møbler af enhver slags. Duge og tekstiler, tøj, bælter og tasker, kobberting, masser af porcelæn, glas, vaser, alle mulige lamper og musik. Højttalere, musikanlæg, CD?ere og videoer. Der er mange udsmykningsgenstande som malerier, tegninger og akvareller – og masser af legetøj. Afdelingen med bøger er vokset, og der kan gøres gode fund i alle emner og retninger især om 2. verdenskrig. Og på vort udvidede areal har vi faktisk en masse juleting og flitterflas til en billig penge, siger Jens Anker Knudsen.

Åbningstid er kun 10-14

Genbrugsmarkedet den 19. januar er årets første, der afholdes på Travbanen i Bjæverskov. Næste genbrugsmarked afholdes lørdag den 20. april.
- Folk har virkelig været i gavehumør og har indleveret forbavsende gode og værdifulde ting og sager. Alt for gode ting til bare at smide ud, siger Jens Anker Knudsen.
– Genbrugsmarkedet baserer sig på nyttige og brugbare ting, som folk kan indlevere til Lions. Har man ting liggende, der er for gode til at kassere, er man velkommen til at indlevere effekterne til Lions Genbrug. Det kan ske den første lørdag i hver måned fra kl. 10-12, samme sted hvor genbrugsmarkedet foregår; i tilskuer-pavillonen på Travbanen. Indkørsel fra Vollerslevvej i Bjæverskov. Genbrugsting og brugbare effekter kan også stilles ved eller sættes ind i genbrugscontaineren på KARA i Køge, lyder opfordringen.
Det er Lionsklubberne i Køge Kommune, som arbejder sammen om genbrugsmarkedet. Overskuddet går ubeskåret til Lions? humanitære hjælpearbejde.
mr

Publiceret 17 January 2013 08:45