Modelfoto: Mostphotos

Modelfoto: Mostphotos

40 tilbud til børnenes vinterferie

Vejle Kommunes vinterferiepas til alle børn og unge er på gaden.

Alle børn og unge i kommunens 0.-7. klasser har fået udleveret vinterferiepasset for 2013. Et pas der giver adgang til sjov og ballade, kreativ fordybelse, sved på panden og en masse gode oplevelser i vinterferien med både nye og gamle venner.
Om man vil lave tasker, smykker eller slikpapirs flet, så bliver der rig mulighed for at være kreativ og lege med anderledes materialer. Slip kreativiteten løs og lad dig inspirere af alverdens former og farver. De dygtige undervisere på de mange kreative værksteder står klar til at lære børnene de forskellige teknikker, de skal bruge, afhængigt af hvilket materiale de ønsker at udfordre.
Man kan også vælge at lade sig fordybe og opsluge af billedkunstens verden. Man kan lære nye tegneteknikker og at styre penslen på billedkunstskole i Give, maleskole, tegneværksted og kreativ tegneworkshop i Vejle. Er man ikke til farveblyanter og malerpensler men mere til pudderbørster og lip linere og ansigtet som lærred, er det måske snarere make up kurserne, man skal tilmelde sig.

Masser af tilbud til tweens og teenagere

For tweens og teenagere er der ingen undskyldning for at sove hele vinterferien væk. Rigtig mange af vinteraktiviteterne henvender sig nemlig til denne gruppe. I den vilde ende af skalaen er der parkour, jazzshow og streetdance. For de musikinteresserede er der musik- og sangskriverværksted, hvor man får mulighed for at spille musik, man selv har lavet. Og for pigerne er der masser af smykkeværksteder og make up kurser.
Skøjtebanen på Marias Plads har åben hele vinterferien fra kl. 11-20 og fredag den 15. februar fra kl. 16-19 kan man skøjte til fede disco toner i kulørt disco lys.
For de mindste vil der både være bowling, skak, ridning og badmintonskoler og ikke mindst masser af gratis børneteater spredt ud over hele kommunen.
Det er Vejle Kommune, der i samarbejde med foreninger, institutioner og enkeltpersoner som udbyder de mange aktiviteter.
Hvis du ikke har fået vinterferiepasset kan det findes på http://www.oplev.vejle.dk/Mest-for-boern/Ferieaktiviteter-for-boern-og-unge. Tilmelding skal ske via Vejle Kommunes hjemmeside eller på de enkelte aktørers hjemmesider. Og der gælder først til mølle-princippet.

Publiceret 20 January 2013 08:00