Jim Lyngvild er 100% parat til at give den gas ved Danmarksindsamlingen.

Jim Lyngvild er 100% parat til at give den gas ved Danmarksindsamlingen.

Butikker støtter Danmarksindsamlingen

Haderslev Butikkerne springer med på vognen når Danmarksindsamlingen løber af stablen

Af
Peter Rasmussen

Allerede fra onsdag i denne uge kan man hos Haderslev Butikkerne støtte op om Danmarksindsamlingen, idet der vil være opstillet indsamlingsbøsser i byens forretninger.
Danmarksindsamlingen kulminerer lørdag den 9. Februar med et kæmpe TV Show, hvor de to syddanske værter, Peter Qvortrup Geisling og Jim Lyngvild, vil stå i spidsen for en indsamling, der meget gerne må sætte ny rekord. Geisling og Lyngvilds målsætning er at den syddanske region skal blive landets bedste til indsamling.
"Jeg er utroligt stolt over at være blevet ambassadør for Syddanmark, og jeg er lykkelig over, at jeg med min person kan hjælpe folk i nød," siger Jim Lyngvild, som er ekstra motiveret, fordi resultatet af indsamlingen blandt andet går til børn i Afrika.
"Børn er jo næste generation og fremtidens borgere, og det er dem, som skal bygge et nyt Afrika, hvis det skal ske på en troværdig måde. Vi skal ikke redde Afrika - det skal de selv gøre, hvis det skal lykkes. Men vi kan hjælpe dem, så de kan redde sig selv," siger Jim Lyngvild.
Indsamlingen foregår som en dyst mellem fire danske regioner, som under det tv-transmitterede show skal forsøge at samle flest mulig penge ind til de 12 største humanitære organisationer herhjemme.

Publiceret 20 January 2013 11:45