Sidste år blev The Tube bemærket i Milano ikke mindst i kraft af den unge designer Brian Frandsens tredimensionelle selvportræt i gulvtæpper.

Sidste år blev The Tube bemærket i Milano ikke mindst i kraft af den unge designer Brian Frandsens tredimensionelle selvportræt i gulvtæpper.

Designskolen udstiller i Milano

Til april er Designskolen i Kolding med ved den betydningsfulde designbegivenhed Il Salone i Milano

Når op imod 300.000 indkøbere, meningsdannere og pressefolk fra hele verden i begyndelsen af april valfarter til den internationalt mest betydningsfulde designbegivenhed, Il Salone i Milano, vil Designskolen Kolding igen være at finde blandt de 3000 udstillere.
I samarbejde med seks førende danske virksomheder præsenterer Designskolen Kolding for andet år i træk udstillingskonceptet The Tube.
Virksomhederne er matchet med otte designere fra Designskolen Kolding, som enten er nyuddannede eller i gang med afgangsprojekt.
- Sidste år vakte The Tubes enestående udstillingskoncept opsigt i Milano blandt andet med den unge designer Brian Frandsens enorme tredimensionelle selvportræt i tæpper fra ege. Jeg er overbevist om, at vi også i 2013 vil præsentere en ny bemærkelsesværdig udstilling, siger rektor Elsebeth Gerner Nielsen.
Også den anden udgave af The Tube er kurateret af Karen Kjærgaard, og i år har den erfarne udstillingsarkitekt valgt at matche designere og virksomheder under titlen ?Ground Making?.
The Tube udstilles i Milanos attraktive zone Ventura Lambrate den 9. – 14. april 2013 og er bl.a. støttet af Kolding Kommune, Augustinus Fonden og Dansk Design og Arkitektur Initiativ.

Publiceret 20 January 2013 09:00