(Foto. JCJ).

(Foto. JCJ).

Køges mest besøgte vejnavne i 2012

Danskerne er vilde med at se på boliger på nettet, og alene hos EDC-kæden noteres der hver måned ca. 1,4 mio besøgende, som altovervejende søger og kigger på boliger

Af
Af Martin Van Dijk

BOLIGSØGNING: Nu har ejendomsmæglerkæden foretaget en optælling af de mange søgninger, der har fundet sted gennem 2012 og på den baggrund udarbejdet en top fem for alle landets kommuner over de veje, som flest har søgt boliger på i løbet af 2012.
I Køge kommune var det Strandvejen, Plougsvej, Ærøvej, Strandlodsvej og Pedersvej som boligkøberne i størst omfang kastede opmærksomheden på i 2012:
Anders Friis, der er statsautoriseret ejendomsmægler hos EDC KBA i Køge fortæller, at vejnavnene i denne slags toplister ofte er præget af de samme tendenser over hele landet:
- Brugerne har stort fokus på de helt billige ejendomme med en ekstraordinær lav kvadratmeterpris eller en pris, som på anden måde skiller sig ud fra det øvrige udbud. Derfor er de veje, hvor der har været sådanne meget billige ejendomme til salg ofte repræsenteret i disse lister, siger han.

Kendis-effekten slår igennem

Anders Friis tilføjer, at også kendis-effekt spiller ind på resultatlisterne flere steder i landet, hvor EDC i årets løb har solgt ejendomme for kendte danskere.
– Når der er omtale af kendte danskeres boligsalg på de store netaviser og nyhedssider, kan det øjeblikkeligt ses på trafikken på vores hjemmeside, hvor de nysgerrige læsere lige skal se lidt flere billeder, siger han.

Publiceret 20 January 2013 09:00