Skoleleder Claus Kronborg LOF Køge.

Skoleleder Claus Kronborg LOF Køge.

LOF Køge sætter nye aktiviteter i gang

KØGE: Der er godt nyt til alle borgere i Køge Kommune. LOFs kursusprogram for foråret 2013 er færdigt og kan nu ses på www.koege.lof.dk og indeholder nye og spændende tilbud og aktiviteter.
LOF Køge med formand Susanne Qvist og skoleleder Claus Kronborg i spidsen har udarbejdet det nye kursustiltag for LOF i Køge kommune og kan nu fremvise en vifte af nye tilbud.
Aftenskolen eller rettere oplysningsforbundet har nu arbejdet meget med at få flere aktiviteter til Køge borgerne. Og der er flere på vej oplyser de begge samstemmende.
Af tiltag er hold som Hata Yoga og blid Hata Yoga som foregår både på både Ølby Bibliotek, Sct. Nicolai Skolen i Køge og i Borup Kulturhus. LOFs nye lærer Merete Hansen har mange års erfaring med Yogaundervisning og er certificeret til netop denne undervisning. Nogle rigtig gode hold.
Herudover har LOF også hold som engelsk til rejsebrug for begyndere og let øvede. Her undervises på Ellemarkskolen hver mandag eftermiddag hvor underviser Ketty Pedersen er uddannet lærer.
- Som et specielt tiltag har vi nye hold som ”Sy dit eget tøj” som foregår om mandagen i håndgerningslokalet på Herfølge skole. Her lærer at sy smart tøj til dig selv - og hele familien. Der sys i alle slags stoffer og al slags tøj. Du får her en individuel undervisning i klipning, tilpasning, brug af mønstre og syning. Her underviser Lene Hebo Johansen som har mange års erfaring med undervisning, mønstre og stil, fortæller skoleleder Claus Kronborg.
LOF har også de musiske fag repræsenteret. I Borup har man to hold med klaverundervisning. Netop klaverspil kan bruges overalt og du kan lære at spille alene, med sang til eller sammen med andre. Undervisningen indrettes efter deltagernes ønsker og kunnen. Her underviser Inge Jochimsen som har været underviser gennem en del år.
High on Gospel koret har faktisk eksisteret i over 10 år. Koret holder til i Kulturhuset i Borup og øver hver mandag aften. Koret ledes i dag af Charlotte Hacke, med smittende humør og varme. Koret er for alle, der har lyst til at synge glad og medrivende gospel. Man behøver ikke at kunne læse noder for at synge med i High on Gospel. Man får udleveret sangteksterne og lærer dem efterhånden udenad.
- Herudover bliver arrangeret IT-kurser og andre foredrag. Følg med i vore nye aktiviteter og tilmeld dig vore hold i LOF Køge på www.koege.lof.dk. Det er ret nemt at tilmelde sig vore hold og kursustilbud, slutter Claus Kronborg.
pm

Publiceret 20 January 2013 12:00