Lokalavisen har startet Talentjagten på et ungt sportstalent og et ungt kulturtalent.

Lokalavisen har startet Talentjagten på et ungt sportstalent og et ungt kulturtalent.

Lokalavisen hylder Vejles største talenter

Årets talent i sport og kultur belønnes med hver 25.000 kroner

Kender du en ung dreng eller pige, eller et hold, som er dygtig til sport, og som fortjener at blive belønnet for sit talent? Så skal du ikke tøve med at indstille personen til Lokalavisens Idrætspris 2013.
Det er en helt ny pris, som Lokalavisen har indstiftet for at få de mange unge sportstalenter i Vejle Kommune frem i lyset.
På samme vis vil vi hylde en ung person, der synger som en engel, er dygtig til at male, en haj til at spille guitar eller på anden måde kan noget særligt indenfor det brede område, vi kalder kultur. En ung pige eller dreng eller en gruppe, der skal modtage Lokalavisens Kulturpris 2013.
Kriteriet for at modtage en af de to priser er, at man er født i 1996-2000, og at man bor i Vejle Kommune. Personen, holdet eller gruppen skal være meget dygtig og talentfuld for at komme i betragtning til priserne, men vi vil også være åbne for, at det ikke kun gælder om at score flest mål eller kunne spille Beethoven fejlfrit for at komme i betragtning til priserne. Dygtige unge, der er et forbillede for andre eller på en anden måde gør noget ekstraordinært, kan også komme i spil til priserne, der er på hver 25.000 kroner.
 
HER KAN DU INDSTILLE EN KANDIDAT
 
 

Hvem skal det være?

I første omgang vil vi gerne modtage en masse bud på, hvem der skal være årets talent i sport og kultur. Alle kan indstille en person, et hold eller en gruppe på Lokalavisens hjemmeside vejle.lokalavisen.dk, hvor der er en formular, du skal udfylde.
Det er vigtigt, at du skriver, hvorfor du mener, at netop din kandidat skal have sportsprisen eller kulturprisen. Du må gerne fremhæve resultater og alle mulige andre ting, som du mener, det er vigtigt at vide om din kandidat.
I sidste ende er det op til to dommerpaneler at finde frem til de to talenter, der skal have Lokalavisens Sportspris 2013 og Lokalavisens Kulturpris 2013.

Følg med i avis og på net

Her i avisen vil vi i løbet af 2013 bringe portrætter af nogle af de unge, der bliver indstillet. Alle kandidater bliver med tiden præsenteret på vejle.lokalavisen.dk, hvor du kan se, hvad indstilleren har skrevet om kandidaten. Det er muligt at indstille en kandidat, der i forvejen er indstillet. Her tænker vi på, at der kan være nogle andre ting, du gerne vil fortælle om kandidaten, end der allerede er blevet skrevet.
Men det er altså ikke antallet af indstillinger, der afgør, hvem der skal have priserne. Det er argumenterne, der tæller, og ud fra det beslutter dommerne suverænt, hvem der skal have Lokalavisens Idrætspris 2013 og Lokalavisens Kulturpris 2013. Priserne bliver uddelt i slutningen af 2013.
Vi glæder os til modtage en masse indstillinger og læse om de mange unge talenter i Vejle Kommune!
 
HER KAN DU INDSTILLE EN KANDIDAT
 
 

Publiceret 20 January 2013 07:00