Det kan kun gå galt når

Det kan kun gå galt når "onkel" og alle ungerne tager på safari i Afrika.

Min søsters børn går lige til kanten

Ny dansk familiefilm har premiere den 31. januar. Billetterne til filmen kan du vinde her

Af
Peter Rasmussen

På kanten til en iskold vinterferie er der brug for gøremål, der finder sted indendøre.
Og så er det jo herligt, at man kan trække indenfor i biografens varme og hygge sig med en ny dansk familiefilm. Det er det seneste epos i rækken af fortællinger om "Min søsters børn", der har premiere i landets biografer den 31. januar.
Peter Mygind, der spiller den noget forvirrede onkel, har denne gang taget sine mange niecer og nevøer med til Afrika, og det kan stort set kun gå galt. Det gør det heldigvis også i komedien, der er optaget "on location" på savannen i det nordlige Afrika.
Ud over Peter Mygind kan man i filmen møde blandt andre Mille Dinesen, Thomas Levin og Robert Hansen. Børnene spilles af Frida Luna Roswall Mattson, Lasse Guldberg Kamper, Mathilde Høgh Kølben, Sebastian Kronby og Rumle Risom. Det er igen Martin Miehe-Renard, der står for instruktionen. Filmselskabet kalder selv "Min søsters børn I Afrika" for den mest spetakulære danske film Ii mange år.

Vind billetter

Hvis man gerne vil spare pengene til billetterne er der gode muligheder for at vinde en tur i biffen med Lokalavisen Budstikken. Vi udlodder nemlig 2 x 4 billetter til en valgfri biograf i perioden fra 31. januar til 10. februar.
Alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at sende en mail med dit navn, adresse og telefonnummer samt svaret på spørgsmålet: Hvem spiller "onkel" i "Min søsters børn i Afrika?" til adressen red-hv@lokalavisen.dk senest på fredag den 25. januar. Du kan også sende dit svar på et postkort til vores redaktion på Gravene 8, 6100 Haderslev. Vinderne får direkte besked og man kan læse navnene på vort website og vores facebookside allerede på fredag aften.

Du kan vinde billetter til filmen med Lokalavisen Budstikken.

Du kan vinde billetter til filmen med Lokalavisen Budstikken.

Publiceret 20 January 2013 09:00