Thomas Hestbæk, YIT centerchef Trekanten, (tv.) og Ole Albrechtsen (th.), direktør El-chefen, glæder sig til samarbejdet fra den 1. feb.

Thomas Hestbæk, YIT centerchef Trekanten, (tv.) og Ole Albrechtsen (th.), direktør El-chefen, glæder sig til samarbejdet fra den 1. feb.

YIT overtager El-chefen

Virksomheden El-chefen i Fredericia og Børkop bliver en del af et langt større set-up

Fra den 1. februar overtager YIT "El-chefen" i Fredericia og Børkop. Både El-chefen og YIT glæder sig over det nye samarbejde, der samler flere kompetencer under ét.
"Vi glæder os meget til at blive en del af YIT. Det betyder nemlig, at vi i fremtiden kan tilbyde vores kunder endnu bedre service og flere kompetencer. Dermed kommer vi helt sikkert til at knytte endnu tættere bånd til både nuværende og kommende kunder, fordi vi i langt højere grad kan tilbyde totalløsninger," siger direktør Ole Albrechtsen, der i sin tid etablerede El-chefen.
Et af YITs servicekoncepter er bl.a. ServiFlex, hvor YIT rådgiver og implementerer forskellige tiltag, der bidrager til energibesparelser, lavere vedligeholdelsesudgifter og dermed til en mere miljøvenlig virksomhed. Arbejdsopgaver, der kræver mange forskellige kompetencer.
Arbejde til alle medarbejdere
Hos El-chefen oplever Ole Albrechtsen, at flere og flere kunder ønsker at få løst større og mere komplekse problemstillinger end El-chefen umiddelbart har kunnet løfte hidtil. Derfor er overtagelsen af El-chefen ifølge Ole Albrechtsen en naturlig udvikling, der imødekommer markedet. Men det vigtigste for ham er, at medarbejdernes fremtid er sikret:
"Når vi her fra den 1. februar bliver en del af YIT, er alle mine medarbejdere, inklusive mig selv, fortsat sikret en god arbejdsplads."
El-chefens to afdelinger fra henholdsvis Børkop og Fredericia flytter den 1. februar til YITs lokaler på Venusvej i Fredericia.

Publiceret 20 January 2013 10:00