Ny folder:

Kyst til Kyst Stien

Vandreglade folk kan roligt begynde at planlægge vandreturen fra Blåvand til Vejle, eller bare en del af den, for nu er der kommet en ny folder for Kyst til Kyst Stien – en tur på tværs af Jylland

Folderen er blevet fornyet, seværdigheder og kort er opdateret. På en kode til smartphones, er der flere informationer at hente.
Kyst til kyst stien giver mulighed for at vandre langs Varde Å, Holme Å og Vejle Å og komme helt tæt på naturen.
Et rigt plante- og dyreliv og udsigt over smukke landskaber giver sammen med levn fra fortiden i form af bl.a. vandreblokke, runesten, skibssætning fra vikingetiden, placering for middelalderborg, rester af agre fra jernalderen, bronzealdergravhøje og bunkers fra 2. Verdenskrig en hel stribe af oplevelser for enhver smag.
Den skiftende natur og områdernes historie giver en unik oplevelse på såvel dagsture som på hele ruten. Der er overnatningsmuligheder på primitive lejrpladser.
Det er Varde, Vejen, Billund og Vejle kommuner, som udsender den nye folder over Kyst til Kyst Stien. Folderen er også udgivet på engelsk og tysk. Den kan hentes på biblioteker, turistkontorer, borgerservice m.fl.
Man kan læse mere om seværdigheder og naturen samt finde detailkort på hjemmesiden www.kyst-kyststien.dk. Turen kan også ses på Google Earth.

Publiceret 20 January 2013 10:00