Skolens nye idrætshal. (Privatfoto).

Skolens nye idrætshal. (Privatfoto).

Borup skole holder festuge

BORUP: I denne uge holder Borup Skole skolens festuge. Det hele foregår under temaet: "På rejse med Borup Skole".
- Vi skal fejre og markere at skolen er blevet renoveret, og at vi nu har en ny skole i den gamle. Borup Skole har bl.a. fået en ny idrætshal billedet til afløsning af den gamle gymnastiksal, fortæller lærer Birgit B. Petersen.
Skolen holder en spændende arbejdsuge, hvor klasserne på skolen samarbejder med deres venskabsklasse om et projekt, der skal vises frem i morgen, fredag aften den 25. januar.
På denne festaften tager alle på rejse med Borup Skole til de forskellige rejsemål. Alle kan komme rundt overalt på skolen og se og opleve et væld af aktiviteter og tage de nyrenoverede områder i øjesyn.
- Det er muligt at spise på skolen, hvis man har købt spisebilletter, tilføjer Birgit B. Petersen.
Programmet for fredag aften er at den officielle åbning foretages i skolegården kl. 17.00. Her taler borgmester Marie Stærke m.fl. Efter dette uddeles et program med orientering om aktiviteter på hele skolen.
Kl. 17.15 er der åben skole inden der bliver officiel afslutning i skolegården - efterfulgt af en overraskelse!
Det er skolens venskabsklasser, der sammen forbereder til festrejsen om fredagen.
Som rejsedeltager kommer man vidt omkring lige fra eventyrrejser til det underjordiske Paradis. En dramatisk, eventyrlig rejse bliver der også.
- Undervejs bliver det muligt at opleve skovens fugle og at overvære en cirkusforestilling. Sproglige og kunstneriske oplevelser indgår også i rejseprogrammet, oplyser Birgit B. Petersen.
Da fredag bliver til to skoledage i én, kan eleverne se frem til at holde en fridag mandag den 28. januar.
pm

Publiceret 24 January 2013 05:45