The Stars of British Jazz kommer til Haderslev på fredag.

The Stars of British Jazz kommer til Haderslev på fredag.

Jazzgæster kommer til middag

Haderslevs jazzpublikum er vant til frokostjazz. Nu søsætter jazzclubben en omgang middagsjazz

Af
Peter Rasmussen

At jazz er en glimrende menu at indtage ved frokosttid er en velkendt ting. Mange lokale jazzelskere er faste gæster når der er frokostjazz på Månen.
Jazz kan imidlertid indtages på alle tider af døgnet, og det er Haderslev Jazzclub godt i gang med at bevise. I samarbejde med jazzklubben i Slangerup er det lykkedes at hente et af storbritaniens allerbedste jazzorkestre til landet. Ikke til frokostjazz, men til middagsjazz. "The Stars og British Jazz" spiller op når der er "Musik og Mad" på Månen på fredag.
Succesen er så overvældende at Haderslev Jazzclub allerede har solgt alle billetter til den del af arrangementet, der inkluderer spisning. Men der er stadig billetter at få til selve koncerten, som begynder klokken 20.00.
Om fredagens hovedmenu siger man:
"The Stars of British Jazz har genskabt den traditionelle jazz, som var populær i England i 50’erne og 60’erne, kendt som British Trad. Fra denne periode kom bands, som dominerede den engelske jazzscene i mange år.
Her kan nævnes Chris Barber, Kenny Ball, Acker Bilk, Terry Lightfoot og Humphrey Lyttelton, alle højt respekterede på den internationale jazzscene."
"Med denne ånd i tankerne, præsenterer vi The Stars of British Jazz, en blanding bestående af tidligere og nuværende medlemmer af disse berømte bands sammen med yngre super dygtige musikere. Det er dette bands hensigt at bevare denne vidunderlige musik i live ved at præsentere et program, som vil blive udført med al den oprindelige kreativitet og energi, der afspejler den oprindelige æra," lyder det fra jazzclubben.

Publiceret 24 January 2013 11:45