Hover fodboldskole 2012. Der er nye skoler på vej hos Smidstrup/Skærup IF, Taulov/Skærbæk IF, Rask Mølle IO og Vejle Fjord IF.

Hover fodboldskole 2012. Der er nye skoler på vej hos Smidstrup/Skærup IF, Taulov/Skærbæk IF, Rask Mølle IO og Vejle Fjord IF.

Nye fodboldskoler på vej

Der er fire nye klubber med på fodboldskole-holdet i år

DGI Sydøstjylland måtte skuffe en del børn sidste sommer med udsolgte fodboldskoler i sommerferien. Derfor er glæden stor over, at det er lykkes at få hele fire nye klubber med på fodboldskole-holdet i år. Det vil sige, at der nu er i alt 15 skoler fordelt ud over kommunerne Kolding, Fredericia, Vejle, Hedensted og Horsens.
De fire nye klubber, som afholder DGI fodboldskoler til sommer er Smidstrup/Skærup IF, Taulov/Skærbæk IF, Rask Mølle IO og Vejle Fjord IF. Alle afholdes i den første uge af børnenes sommerferie. Vejle Fjord IF adskiller sig fra de andre ved at tilbyde en særlig fodboldcamp for de 14-18 årige med mulighed for overnatning.
Hurtigt udsolgt
På de fleste af DGI's fodboldskoler møder man kl. 9 og har fri kl. 15 hver dag.
Der åbnes for tilmelding fredag den 1. marts kl. 10, og de første skoler plejer at være udsolgt i løbet af et kvarter. Så det gælder om at være klar ved tasterne. Se mere på www.dgi.dk/fodboldskoler.
Skolerne afholdes i øvrigt i samarbejde med Hummel, så både børn og trænere kan se frem til at modtage en fodbold-tøjpakke med bold og drikkedunk.

Publiceret 24 January 2013 11:00