Stærke modebrands til Borgen

Tre nye modebutikker har lejet sig ind i Borgen

Af
Af Regitze Bundgaard

Når Borgen slår dørene op den 1. oktober i år, bliver det med en masse nye og stærke modebrands.
Samsøe & Samsøe, Envii og Only er nogle af de butikker som kommer til Borgen.
Samsøe & Samsøe er kendt for deres stilrigtige look og gode kvalitet. Det er en multibrand kæde som også kører med mærker som Acne, Nike, Won Hundred og mange flere. Butikken henvender sig til stilbevidste mænd og kvinder der går efter et karakteristisk design og lækre materialer. Samsøe & Samsøe åbner en butik i Borgen på 180 kvm.
Envii, som er et nyt dansk brand, leverer et sofistikeret, råt og edgy design. De kommer til at huse i Borgen med en 150 kvm stor konceptbutik. Ud over eget brandt leverer Envii også mærker som Dansk, Munderingskompagniet, Edwin, BZR og mange flere.
Med seks kollektioner om året har den modebeviste pige mulighed for hele tiden at holde sig opdateret på de store trends og tendenser i modebranchen.
Only, er kendt for en bred og international tilgang, og tøjet er præget af rene og stilfulde linjer med et strejf af kant og attitude. Butikken kommer til at fylde 200 kvm.
Only er en del af den danske modekoncern; Bestseller, som i forvejen er repræsenteret i Borgen af butikkerne; Vero Moda, Vila, Pieces, Jack & Jones, Selected, Name It og har nu også valgt at etablere en Only butik.

Publiceret 24 January 2013 14:16