Estavana Polman forlader SønderjyskE til sommer.

Estavana Polman forlader SønderjyskE til sommer.

Stjerne forlader SønderjyskE

En af SønderjyskE's absolut største stjerner forlader klubben efter to sæsoner med flotte resultater

Af
Af Regitze Bundgaard

Efter denne sæson må SønderjyskE's damehold sige farvel til en af deres bedste spillere; Estavana Polman, som har valgt at skifte klub. Estavana Polman er en stor styrke på holdet, og kom til SønderjyskE fra Holland i en ung alder.
"Vi har hele tiden været klar over, at vi havde Estavana Polman på lånt tid. Vi havde dog håbet, at vi kunne beholde hende i endnu en sæson. Hun er en fantastisk håndboldspiller, der har udviklet sig eksplosivt i SønderjyskE. Hun har en stor andel i vores flotte resultater gennem de sidste to sæsoner. Vi respekterer naturligvis hendes valg. Vi kan kun give hende de varmeste anbefalinger med på vejen, og ønsker hende lykke til med den fremtidige håndboldkarriere," understreger sportschef, Olivera Kecman.

"Jeg var kun 18 år da jeg kom til Danmark og SønderjyskE. Klubben og folkene var meget bevidste om, at jeg var meget ung, da jeg ankom til klubben. Det har været som en familie, og det er da også hårdt at skulle forlade klubben. Jeg er nu klar til at tage det næste skridt, og det bliver sandsynligvis i en anden, dansk klub. Udover det fantastiske sammenhold er der især én ting, jeg vil huske tilbage på med glæde. Det var sejren over KIF Kolding i kvalifikationsspillet. Der var en fantastisk stemning, kæmpe opbakning på lægterne, og SønderjyskE rykkede op i Dame Håndbold Ligaen," siger Estavana Polman.

Publiceret 24 January 2013 14:16