Tag i biografen med PsykInfo

Forårssæsonen i PsykInfo 2012 er skudt i gang. I hele regionen præsenteres et program med mere end 50 foredrag, kurser og naturture, der henvender sig til alle, der ønsker mere viden om psykisk sygdom og psykiske problemer.
Et af årets første arrangementer er en filmaften med filmen "Marie Krøyer" i Panorama Fredericia tirsdag den 29. januar fra kl. 18.30 til 21.00.
Efter filmen vil Peter Storm, formand for Middelfart Museum og psykolog, berette om P.S. Krøyers tre ophold på Sindssygehospitalet i Middelfart og lægge op til drøftelse om psykisk sygdom, behandling og samfundet dengang og nu.
I filmen 'Marie Krøyer' af Bille August er Skagen i begyndelsen af 1900-tallet hjemsted for en hel skole af berømte kunstmalere.
En af de mest anerkendte er P.S. Krøyer, der lever et tilsyneladende misundelsesværdigt liv med sin smukke hustru Marie og deres datter Vibeke i det idylliske hus. Men bag facaden gemmer sig historien om en mand, hvis sindssygdom tiltager, mens ægteparrets drøm om et fælles kunstnerliv smuldrer og forvandles til frustration og sorg. I takt med, at P.S. Krøyers tilstand forværres, finder Marie det mere og mere vanskeligt at klare rollerne som både mor, hustru og kunstner.
Alle er velkomne til at deltage i arrangementet, som koster 40 kr. Tilmelding sker på telefon 75 91 00 24 eller online på panorama-fredericia.dk.

Publiceret 24 January 2013 09:00