Spillerne på Kids Level 3 modtager deres guldmedaljer. Fra venstre ses Gustav Koefoed Rasmussen, Benjamin Torp Petersen, Anton Reimar Hansen, Amanda Mikkelsen og Jonathan Enert-Christensen.

Spillerne på Kids Level 3 modtager deres guldmedaljer. Fra venstre ses Gustav Koefoed Rasmussen, Benjamin Torp Petersen, Anton Reimar Hansen, Amanda Mikkelsen og Jonathan Enert-Christensen.

To Team Køge Volleyball hold blev pokalmestre

Team Køge Volley til Pokalfestival 2013

VOLLEYBALL: I weekend den 19.-20. januar deltog 80 spillere, trænere og forældre fra Team Køge Volley Danmarks største volleyballstævne – Pokalefestivalen i Odense.
Dansk Volleyball Forbunds Pokalfestival er en hel weekend fyldt med volleyball. Der bliver spillet volleyball i alle aldersgrupper fra Kidsvolley, Teenvolley, ungdomsvolley, seniorvolley til Bedstevolley og dette er stævnet, hvor der er mulighed for at møde hold fra hele landet. Søndag eftermiddag afsluttes hele arrangementet med volleyball på højeste niveau med afviklingen af DVBF's Landspokalfinaler for herrer og damer.
- Team Køge Volley deltog med 13 hold i børne- og ungdomsrækkerne. Stævnet er en af de få gange om året, hvor hold mødes på tværs af Storebælt. Dette giver en helt speciel atmosfære og skaber nye sociale bånd mellem spillere fra de forskellige klubber. Lørdag aften er der underholdning og samvær på tværs af holdene tilpasset de forskellige aldersgrupper. Spillerne helt vilde med de her landsdækkende weekendstævner. Selvfølgelig er vi her for at forsøge at vinde, men på grund af den gode sociale atmosfære får alle spillere en god oplevelse, fortæller Simon Mikkelsen fra Team Køge Volley.
I to af rækkerne lykkedes det Team Køge Volley-holdene at komme helt til tops og blive pokalmestrer. I Kidsvolley Level 3 åben og i HU14-rækken vandt Team Køge Volley guld, mens der var sølv til Team Køge Volley i Teen 2 DU14 og i DU18-rækken.
pm

Publiceret 24 January 2013 14:15