Dannebrog. (Colourbox).

Dannebrog. (Colourbox).

Udbreder kendskab og respekt for vort flag

KØGE: Med sportsbegivenheder ud i verden og lige nu med håndboldherrernes deltagelse med succes ved Verdensmesterskaberne i Spanien, kan vi se Dannebrog som det billedlige symbol på det danske.
Det er i den almindelige hverdag uden for de store begivenheder Danmarks-Samfundets opgave at udbrede kendskabet til og respekten for vort flag og ved salget af det lille flag på Valdemarsdag den 15. juni samt at uddele faner og flag til foreninger og organisationer.
- En overvældende del af disse foreninger og organisationer, som har modtaget faner har tilsluttet sig med medlemsskab til Danmarks-Samfundet Lokalforening for Køge & omegn og deltager i flagfesten i Køge kirke på Valdemarsdag, hvor nye faner bliver givet til foreninger og organisationer i vort område, siger Uffe Lundgaard på vegne af Danmarks-Samfundets lokalforening i Køge.
Også et stort antal personer støtter Danmarks-Samfundets arbejde ved medlemskab.
Orientering om ansøgning og tildeling af fane eller flag skal ske inden den 1. april på www.danmarks-samfundet-koege.dk.
Danmarks-Samfundets lokalforening i Køge og omegn afholder generalforsamling torsdag den 31. januar på Hjemmeværnsgården, Københavnsvej 265, Køge.
pm

Publiceret 24 January 2013 17:30