Medarbejderne hos Botjek Trekanten

Medarbejderne hos Botjek Trekanten

Botjek Trekanten klarer din tilstandsrapport

Nyt team er klar til at servicere husejere i Trekantområdet med tilstandsrapporter og energimærker

Botjek Vejle og Botjek Vejle Øst er fusioneret og har dannet Botjek Trekanten, der arbejder med at lave tilstandsrapporter og energimærker med videre.
Botjek Trekanten beskæftiger fire bygningssagkyndige/energikonsulenter, egen elektriker og kontorpersonale. Firmaet tilbyder alle former for byggetekniske og bygningsmæssige ydelser i forbindelse med hushandler, primært tilstandsrapporter, små og store energimærker og el-tjek. Det primære arbejdsområde er Vejle, Kolding og Fredericia samt området Horsens, Brædstrup, Brande og Give.
Botjek Trekanten er en del af det landsdækkende kædesamarbejde i Botjek mellem cirka 120 energikonsulenter og bygningssagkyndige. Generelt differentierer Botjek sig ved at være ISO 9001-certificeret på alle ydelser og have egen intern kursussektion for de bygningssagkyndige, energikonsulenter og elektrikere. Botjek adskiller sig desuden fra andre ved, at det er firmaets egne specialuddannede elektrikere, der laver el-tjek i forbindelse med udarbejdelse af tilstandsrapport.
Botjek Trekanten laver også bygningsgennemgang og bygningsrapporter for erhvervskunder, og man tilbyder rådgivning ved nybyggeri, tilsyn og termografi med mere.
Botjek Trekanten ejes af de tre vejlensere Henrik Ludvigsen, Jan Heiner Nielsen og Steen Bøgelund. Henning Heiner Nielsen, der i mange år har drevet Botjek Vejle, går på pension i forbindelse med fusionen.
Det nye team og Henning Heiner Nielsens udtræden sker ved en uformel reception på firmaadressen "Andkærhus", Andkærvej 19D, Vejle, fredag den 25. januar klokken 13-17.

null

Publiceret 25 January 2013 08:00