New nordic rockabilly bandet Business Stress Express har skrevet kontrakt med Trechoma Records. I april udkommer de med deres debutalbum.

New nordic rockabilly bandet Business Stress Express har skrevet kontrakt med Trechoma Records. I april udkommer de med deres debutalbum.

Endnu et esbjerg-band skriver med Trechoma Records

Trioen Business Stress Express udgiver debutalbum i april 2013.

Af
Rune Weitling

Ta' en dyb indånding og læs så videre, for nu kommer der en lang sætning.
New nordic rockabilly bandet Business Stress Express skriver kontrakt med Trechoma Records - og udgiver debutalbum i april 2013.
Puuuuh, det var en af de længere, men mere kort fortalt er Business Stress Express (BSE) fra Esbjerg og består af Thomas Valter (kontrabas/vokal), Bo Møller (guitar) og Søren Pedersen (trommer).
Trioen blev dannet i 2010 med en stålfast mission om at gøre oprør imod den udvikling, som popkulturen har trukket rockmusikken i. BSE har om nogen deres helt egen stil, som de iøvrigt kalder New Nordic Rockabilly, og gruppen har komponeret 26 sange, indspillet 3 demoer, solgt 900 fysiske eksemplarer af deres debut EP. Deruodver har trioen spillet 72 koncerter og nu står bandet så overfor udgivelsen af deres debut-album ”Prinsen af Provinsen”, der indeholder 16 dansksprogede New nordic rockabilly numre.
"Vi er meget glade for samarbejdet med Trechoma Records. Begge parter har base i Esbjerg, og vi er sikre på, at der ligger en fælles interesse i at vise Danmark og Norden, at musikken blomstrer i selv den sorteste muld," siger drengene fra Business Stress Express
Deres traditionelle line-up med trommer, guitar og kontrabas får måske bandet til at ligne et country-band, men de håndterer deres instrumenter som et punkband. Med lige dele decibel og sveddråber forsøger de tre medlemmer at kombinere knitrende rørforstærkere, skramlende aluminiumskapsler og humoristiske tekster til deres helt eget univers, som de altså har døbt New Nordic Rockabilly.
Albummet udkommer den 15. april på Trechoma Records/Target Distribution
Besøg Business Stress Express her: www.businessstressexpress.dk

Publiceret 25 January 2013 13:30