fredagens hjemmekamp skal EfB Ishockey forsøge at finde sprækker i ligaens bedste forsvar og skyde hul på Lubos Pisar i Herning-målet for at slå et af de to mandskaber, holdet endnu ikke har besejret.

fredagens hjemmekamp skal EfB Ishockey forsøge at finde sprækker i ligaens bedste forsvar og skyde hul på Lubos Pisar i Herning-målet for at slå et af de to mandskaber, holdet endnu ikke har besejret.

Höglund og Southern det nye skyts mod Blue Fox

Optakt til aftenens kamp.

AL-Bank Ligaen: EfB Ishockey – Herning Blue Fox fredag den 25. januar kl. 19.00 i Granly Hockey Arena
Kampen: EfB Ishockey sikrede sig med en formidabel anden periode og storspil af målmand Daniel Sperrle en vigtig skalp med 4-3-sejren over Aalborg Pirates, der ikke nåede at true udesejren så meget mod slutningen, som cifrene antyder. I fredagens hjemmekamp skal EfB Ishockey forsøge at finde sprækker i ligaens bedste forsvar og skyde hul på Lubos Pisar i Herning-målet for at slå et af de to mandskaber, holdet endnu ikke har besejret. De 16-dobbelte danske mestre møder med fire sejre i træk og synes også i topform.
Cheftræner Olaf Eller: Herning har hidtil været en svær nød at knække, og jeg forventer en ny intens kamp, hvor vi skal forsøge at få marginalerne over på vores side og score flere mål. Vores nye svenske angriber, Henrik Höglund, fylder både i landskabet og på isen, og han skal nok blive til stor hjælp for os. Men det vil ikke være rimeligt at skrue forventningerne for højt op til hans første kamp. Der er over en måned til slutspillet.
Truppen: Dirk Southern, der ikke har spillet siden 2. januar, og Henric Höglund styrker offensiven og danner med Kasper Gommesen en kæde med to pasningsstærke spillere og en effektiv afslutter. Rasmus Vad Christensen og Daniel Lundvald Nielsen er skadede, og Frederik Bjerrum og Søren Nielsen sidder over.
Målmænd: Daniel Sperrle og Dennis Jensen
Backs: Jannik L. Christensen, Anders Krogsgaard, Emil Kristensen, Daniel Villadsen, Louis Liotti, Nicklas Hansen og Andreas Pedersen.
Forwards: Dennis McCauley, Tyler Mosienko, Alex Nikiforuk, Søren Christiansen, Lasse Holgaard, Sune Hjulmand, Kasper Gommesen, Dirk Southern, Henric Höglund, Lasse Bang, Michael Binderup, Morten Dalgaard og Nickolaj Jepsen.

Publiceret 25 January 2013 08:30