Kædedirektør for Expert i Danmark, John Birkemose-Andersen glædede sig til at butikkerne i Vejen og Ribe kunne åbne. Torsdag var det så vidt. Og mange mødte frem til genåbningen.

Kædedirektør for Expert i Danmark, John Birkemose-Andersen glædede sig til at butikkerne i Vejen og Ribe kunne åbne. Torsdag var det så vidt. Og mange mødte frem til genåbningen.

Kunderne stod i kø foran Expert og Punkt1

Expert og Punkt1 i Vejen åbnede igen torsdag, og kunderne stod i kø foran de to butikker, allerede inden dørene blev åbnet

Det var en glad og stolt medarbejderstab, som torsdag kunne genåbne dørene til Expert- og Punkt1 i Vejen.
Og kunderne virkede også glade for genåbningen. Fra morgenstunden var køen foran butikken så lang, at kunderne måtte sendes ind i hold, da dørene endelig blev åbnet.
Og Bo Raun, butikschef i Expert og Punkt1 i Vejen, havde glædet sig til åbningsdagen.
"Det er mere end tre uger siden, der har været kunder i butikken, så det er en dag, vi har set frem til. Vi har hele tiden vidst, at vi skulle genåbne, men vi har ikke kendt datoen før for en ugen siden, og derfor er det da en stor forløsning igen at kunne møde kunderne og gøre det, vi er bedst til," siger Bo Raun.
Siden datoen for genåbningen faldt endeligt på plads, har medarbejderne i butikkerne i Ribe og Vejen haft travlt med en den helt store oprydning og renovering.
"Jeg håber da, at kunderne kan se, at der er sket noget. Vi har været igennem hver eneste hyldemeter og ryddet op. Desuden er der kommet langt flere produkter i butikkerne, end der har været tidligere, så der er også noget mere at se på," siger Bo Raun.
Lige siden banken trak stikket til franchisetagerne bag Expert og Punkt1 i Ribe og Vejen, har moderselskabet Expert Danmark forhandlet med kreditorerne om at genåbne de to krakkede butikker. Og det er altså lykkes nu.
"Jeg er virkelig glad for den modtagelse, vi har fået, og at kunderne ikke helt har glemt os. Med det fremmøde, som der har været i dag, så er jeg helt sikker på, at vi hurtigt får en fantastisk butik ud af det," siger Bo Raun.

Publiceret 25 January 2013 12:00