Der er stor interesse for at træde i pedalerne til fordel for Børnecancerfonden søndag den 3. februar i Fitness World i Køge. (Colourbox).

Der er stor interesse for at træde i pedalerne til fordel for Børnecancerfonden søndag den 3. februar i Fitness World i Køge. (Colourbox).

Stor interesse for spinning-marathon

KØGE: Interessen for at tage en tørn og støtte op om det store velgørenheds spinning-marathon arrangement hos Fitness World i Køge er stor.
Arrangementet, hvorfra overskudet går til Børnecancerfonden har allerede modtaget over 100 deltagere - hvilket er over al forventning. Men der er plads til endnu flere, der har lyst til at afse lidt tid til at trampe i pedalerne til et rigtigt godt formål.
Spinning-maraton arrangementet hos Fitness World i Køge løber af stabelen  søndag den 3. februar klokken 11-16.
Der skiftes hold hver time. Det første hold - fra kl. 11-12  er ved at være udsolgt. Men de på øvrige fire hold fra kl. 12-13, kl. 13-14, kl. 14-15 og kl. 15-16 er der fortsat mulighed at få en startplads.
- Arrangementet støtter nemlig Børnecancerfonden, så det er altså en mulighed for at gøre en forskel for kræftramte børn og deres familier. Blandt deltagerne der kigger forbi for at bakke op er skuespilleren David Owe, journalist og TV-vært Thomas Uhrskov, skuespiller Henrik Prip og Marianne Nielsen, der er direktør i Børnecancerfonden. Dertil kommer to deltagere, som må forventes virkelig at kunne trække igennem på cyklerne - toptriatleten Kim Greisen og cykelrytteren Christian Krause, RAAM-rytter og UMCA verdensrekordindehaver, fortæller en af initiativtagerne til arrangementet, Brit Funch Poulsen fra Køge.
Det kan oplyses, at Kim Greisen er instruktør på holdene fra kl. 11-13, David Owe på holdet fra kl. 13-14 mens Christian Krause tager sig af holdene fra kl. 14-16.
Underholdning er der også sørget for. Et diskotek spiller baggrundsmusi, og så kommer et hold kvinder og danser disco.
- Prisen pr. time/cykel er minimum 250 kroner, og prisen for fem timer er minimum 1200 kroner. Alle kan være med - så det er bare om at møde op, og tilmelding kan ske på selve dagen, slutter Brit Funch Poulsen.
Tilmelding kan ske til Team Rynkeby, Britt Funch Poulsen tlf. 2074 2559 eller Dennis Christiansen tlf. 5140 8385. Hertil kan henvendelse også ske hvis man ligger inde med præmier som man gerne vil donere til arrangementet.
pm

null

Publiceret 25 January 2013 11:00