The Beatles Revivial.

The Beatles Revivial.

Tag med til tresserfest i Rishøjhallen

Jørgen de Mylius er DJ, når der er tresserfest med show og dans i Rishøjhallen den 9. marts.

KØGE: Der bliver gang i den i Rishøjhallen den 9. marts, når Jørgen de Mylius er konferencier og DJ ved den store tresserfest i Rishøjhallen. Her vil to bands, The Beatles Revival og Sound of the Fifties, sørge for musikken, og der bliver masser af mulighed for at danse i løbet af aften, der begynder klokken 18 og først slutter ud på natten.
Jørgen de Mylius er konferencier og fortæller om musikken, orkestrene og musiknumrene. Og så disker han op med sine egne gode gamle hits fra tiden med "Efter Skoletid" fra den gang, han gik i luften med Danmarks Radio og udskiftede datidens "slagere" med beat- og pigtrådsmusik.
Aftenens tresserfest begynder med en herlig tre-retters menu, musikalsk opvarmning, konkurrencer m.m. Herefter lægges der op til dans med velkendte toner. The Beatles Revival er vel nok det bedste og dygtigste kopi-Beatles band. De kommer fra Prag og har spillet et utal af koncerter i hele verden.
Københavnerrockbandet Sound of the Fifties spiller forrygende danseglad rock'n roll fra den gang, hvor strutskørter, anderumper og smalle slips var højeste mode.
"Årets tresserparty 2013" med menu, show og dansegaranti fås for en billetpris af 395 kroner plus gebyr på www.billetlugen.dk.
Billetter kan også købes i FONA-butikkerne og på Køge Turistbureau.

null

Publiceret 25 January 2013 15:15