Hovedpræmien i Forever 2 Wheels' jubilæumskonkurrence, en Kawasaki ZX 10, blev malet og airbrushed på 2012-udgaven på messen.

Hovedpræmien i Forever 2 Wheels' jubilæumskonkurrence, en Kawasaki ZX 10, blev malet og airbrushed på 2012-udgaven på messen.

Denne kværn kan blive din

MC-messen "Forever 2 Wheels" fejrer 15 år med en stor konkurrence

Der er en flammedekoreret Kawasaki ZX 10 motorcykel på højkant, når Messe C Fredericia lørdag den 2. februar danner rammen om MC-eventen "Forever 2 Wheels".
Maskinen - som kan indregistreres i Danmark formedelst cirka 15.000 kroner til Skat - er hovedgevinsten i en stor jubilæumskonkurrence, som arrangør Carsten Bøttern har stablet på benene i anledning af Forever 2 Whells' 15 års fødselsdag.
Der er gevinster til en samlet værdi af 50.000-60.000 kroner, blandt andet styrthjelme, kevlar kørebukser, tyverisikring, MC-dele, GPS Tracker og gavekort.
"Igennem 15 år har Forever 2 Wheels sat tusinder af motorcykel-entusiaster stævne, som en slags hårdt tiltrængt forårsbebuder. Sne og kulde er ikke vores kop te – vi længes efter forår, så vi kan komme ud og køre landet tyndt, og Forever 2 Wheels giver os en lille forsmag på forår og den MC-stemning, som vi alle tørster efter," fortæller Carsten Bøttern.
På Forever 2 Wheels 2013 kan de besøgende faktisk komme ud at køre i et lunt miljø uden sne og is. Messen byder nemlig på en højteknologisk MC-simulator, som – opbygget i en hel lastvogntrailer – giver en forbløffende realistisk oplevelse, hvor man køre "råddent" uden at risikere liv og lemmer.
Ellers er der som altid masser af udstyr, lækre bikes, live airbrush, trial-opvisning, live musik med Copy Band og Ashley Mulford og meget andet.
"Desuden bliver der alle muligheder for at gøre en fantastisk handel. Mange af udstillerne kommer med den hensigt at få solgt ud af lagrene, og jeg véd, at mange møder op med yderst attraktive slagtilbud," konstaterer Carsten Bøttern, som glæder sig til at slå dørene op til jubilæumsmessen.

null

Publiceret 27 January 2013 08:00