DGI's fodboldskoler er rigtig populære blandt børn og unge.
Foto: DGI

DGI's fodboldskoler er rigtig populære blandt børn og unge. Foto: DGI

Endnu flere fodboldskoler

Til sommer kan DGI præsentere intet mindre end fire nye fodboldskoler i Sydøstjylland

DGI Sydøstjylland måtte desværre skuffe en del børn sidste sommer med udsolgte fodboldskoler i sommerferien. Derfor er glæden stor over, at det er lykkes at få hele fire nye klubber med på fodboldskole-holdet.
Det vil sige, at der nu er i alt 15 skoler fordelt ud over kommunerne Kolding, Fredericia, Vejle, Hedensted og Horsens.
De fire nye klubber, som afholder DGI fodboldskoler til sommer er Smidstrup/Skærup IF, Taulov/Skærbæk IF, Rask Mølle IO og Vejle Fjord IF. Alle afholdes i den første uge af børnenes sommerferie. Vejle Fjord IF adskiller sig fra de andre ved at tilbyde en særlig fodboldcamp for de 14-18 årige med mulighed for overnatning.

Hurtigt udsolgt

På de fleste af DGI?s fodboldskoler møder man kl. 9 og har fri kl. 15 hver dag. Skolerne afholdes i samarbejde med Hummel, så både børn og trænere kan se frem til at modtage en lækker fodbold-tøjpakke med bold og drikkedunk fra Hummel.

Der åbnes for tilmelding til dem alle 15 på samme tid - nemlig fredag d. 1. marts kl. 10, og de første skoler plejer at være udsolgt i løbet af et kvarter. Så det gælder om at være klar på tasterne. Se mere på www.dgi.dk/fodboldskoler eller på www.dgi.dk/sydoestjylland/fodbold

Publiceret 27 January 2013 08:00