VisitKøge byder indenfor til et kig tilbage i tiden. (Arkivfoto: JCJ).

VisitKøge byder indenfor til et kig tilbage i tiden. (Arkivfoto: JCJ).

Et kig tilbage i tiden

Hos VisitKøge på Kyndelmisseaftenen fredag den 1. februar.

KULTURNAT: På Kyndelmissesaftenen i Køge den 1. februar byder VisitKøge, Vestergade 1 i Køge atter inden for til en spændende aften.
Årets tema er ”Fra fortid til fremtid”. Derfor kan man bl.a. møde Landbomuseet Lundekrog, som bl.a. viser, hvordan man i gamle dage brugte hænderne og en ten til at lave garn med i forhold til de moderne metoder, der anvendes i dag. Du kan også få lov til at prøve selv!
Du kan også møde folk fra Kjøge Mini-By, som vil demonstrere, hvordan Køges gamle huse bliver bygget i ministørrelse, så vi den dag i dag stadig kan nyde de smukke bygningsværker.
Mærk fortiden og fremtiden i VisitKøges følekassekonkurrence. Stik hånden ind og prøv, om du kan gætte, hvad der gemmer sig i kasserne. Der trækkes lod om præmier blandt alle deltagere.
Udvikling gennem tiden er der god mulighed for at studere, når Køges turistbrochure fra 1990 og helt frem til i dag bliver udstillet. Brochurerne står fremme, så der kan bladres i dem. Kan du huske, hvordan Køge så ud i f.eks. 1997?
VisitKøge holder åbent til kl. 22.00 såvel for besøgende som for salg af det populære Kyndelmissearmbånd, der giver adgang til aftenens oplevelser.
pm

Publiceret 27 January 2013 06:30