Søndre Havnedag - udsigten. (Foto: Køge Kyst).

Søndre Havnedag - udsigten. (Foto: Køge Kyst).

Første bylivskalender 2013 er udkommet

KØGE: Køge Kysts oversigt over kulturelle aktiviteter og arrangementer langs Tråden er netop udkommet i en opdateret version, der rækker godt ind i 2013.
En musikalsk tidsrejse, kunstudstillinger, kreative workshops og endnu mere fokus på lokale fødevarer og det spændende fænomen ”havnehaver” er blandt noget af det, der er at finde i den seneste udgave af Køge Kyst Bylivskalender.
- Bylivskalenderen er en samlet oversigt over de mange forskelligartede kulturarrangementer, festivals og andre events af større eller mindre karakter, som Køge Kyst støtter. Her kan alle med interesse for Køges kulturliv holde sig orienteret – men også finde inspiration til selv at komme med forslag til, hvad der skal ske i byen, siger Siv Raun Andersen, chefkonsulent for Køge Kyst.
Man kan allerede nu besøge en fotoudstilling i Gule Hal med smukke, kunstneriske fotos af bevaringsværdige skibe, og i februar kan man desuden tage på musikalsk vandring til Kyndelmisse, bygge sin egen robot af skrammel eller gå til foredrag om Køges nye havnehaver og erfaringer fra andre byer.
Resten af foråret og sommeren byder fortsat på masser af gratis aktiviteter for både store og små. For de haveinteresserede er det muligt at være med til at lave og benytte sin helt egen havnehave i byrummet Opdagelsen på Søndre Havn. For de mange interesserede i madskolen sidste år er der også flere muligheder for at lave mad med lokale mesterkokke i det nye udendørs køkken på havnen.
Køge Kysts Bylivskalender udkommer to gange om året. Den seneste udgave af kalenderen kan findes i trykt form hos byens butikker, cafeer, foreninger, turistkontor samt bibliotek mv. og i digital form på Køge Kysts hjemmeside www.koegekyst.dk.
Derudover er det muligt at følge Køge Kysts kulturliv på www.facebook.com/kkbyliv.
Køge Kyst modtager desuden gerne forslag til arrangementer og aktiviteter.
pm

Vandring med Køge Kyst. (Foto: Køge Kyst).

Vandring med Køge Kyst. (Foto: Køge Kyst).

Publiceret 27 January 2013 17:15