Alle børn fortjener muligheden for at dyrke idræt og indgå i det sociale liv i den lokale sportsklub.

Alle børn fortjener muligheden for at dyrke idræt og indgå i det sociale liv i den lokale sportsklub.

Køb Pampers og send en knægt til fodbold

føtex vil hjælpe økonomisk klemte familier med at få råd til at sende børnene til sport

Køb en pakke Pampers og hjælp et udsat barn med at få råd til at dyrke sport. Sådan lyder et nyt "tilbud" i føtex, der sammen med Danmarks Idræts-Forbund og Procter & Gamble har sparket bolden op til projekt "Idræt for alle børn". Initiativet skal sikre, at alle børn kan dyrke sport i den lokale forening, selvom familiens økonomi ikke rækker til kontingentet eller et par fodboldstøvler.
"Vi har i dag et godt samarbejde med mange idrætsklubber og det nye initiativ giver nu mulighed for at flere børn og unge kan dyrke sport. Hvis vi kan slå et slag for sundheden i Fredericia og få flere børn til at dyrke motion, tror jeg vi kan skabe mere glæde og energi i området," siger varehuschef i føtex Fredericia, Kristian Henriksen.
Kunderne kan støtte op om projektet fra den 27. januar til den 23. februar. For hvert mærkevareprodukt fra Procter & Gamble, der sælges i føtex, går en krone ubeskåret til, at også børn fra økonomisk klemte familier kan snøre støvlerne og spille med. Procter & Gamble står blandt andet bag produkterne Gillette, Pampers, Wella og Ariel.
Som minimumsbeløb er "Idræt for alle børn" via samarbejdet mellem Danmarks Idræts-Forbund, føtex og Procter & Gamble sikret 4,25 millioner kroner over de næste tre år.

Publiceret 27 January 2013 10:00