Invitas nye Highline-køkken kan tage sig meget forskelligt ud – alt efter valg af materialer og farver.

Invitas nye Highline-køkken kan tage sig meget forskelligt ud – alt efter valg af materialer og farver.

Danskerne køber grebsløse køkkener som aldrig før

I weekenden 2. og 3. februar er der åbent begge dage i alle Invitas butikker.

Invita præsenterer en helt ny køkkenserie uden greb, Highline. Låger og skuffer skal være lette at åbne i en travl hverdag – det har været vigtigt i design og formgivning.
Invita åbner landets største inspirationsgalleri inden for køkken og bad på www.invita.dk.
- De grebsløse køkkener er kommet for at blive. Den nye grebsløse køkkenserie, Highline, har sin egen sikre stil og opfylder alle ønsker om et køkken, der er nemt at bruge i en travl hverdag, siger butiksindehaver Felix Wallentin fra Invita Køkkencenter i Køge.
I modsætning til andre grebsløse køkkener har det nye Highline-køkken ikke greb, der er fræset ind i lågerne, men en gribeprofil, der er monteret på selve skabene. Det gør det nemt at betjene og giver et meget stilrent design. Highline viser også, at linjerne i køkkenet sagtens kan brydes, uden at det går ud over et flot design.

Funktionalitet i top

Resultatet er til at mærke i en travl hverdag. Mange ved, hvor tungt køleskabet kan være at åbne, når det er gemt bag en låge med et vandret greb. I Highline har man en hel lodret gribeprofil at tage fat i, og det gør det meget let at åbne.
- Over 50 pct. af befolkningen bruger mellem 1 og 3 timer i køkkenet hver dag. Derfor har det været vigtigt for os at udvikle et nyt køkken, hvor funktionaliteten er helt i top. Vi ved alle, at man bliver glad for at bruge ting, som bare virker godt hver eneste gang – år ud og år ind, siger Felix Wallentin.
Highline fås som malet køkken i et utal af farver eller i forskellige træsorter samt i det yderst slidstærke materiale laminat. Gribelisten fås i stål eller hvid.
- Der findes ikke to mennesker, der er ens. Derfor findes der heller ikke ens køkkener hos Invita. Den enkelte sammensætter helt sit eget køkken, f.eks. ved at kombinere malede skabe med en hel skabsvæg i en træsort. Eller ved at vælge ekstraudstyr i skabe og skuffer, som passer til familiens behov, siger Felix Wallentin.
Indtil marts får køkkenkøberne – uden merpris – skuffer i massiv ask i stedet for almindelige skuffer.
På Invitas hjemmeside www.invita.dk præsenteres fra den 1. februar landets største inspirationsgalleri inden for køkken og bad. Her er hundredvis af billeder, der viser de mange muligheder, der er, når man ønsker sig et nyt køkken eller badeværelse.
Her er inspiration til design, indretning, tilbehør, bordplader og skuffer. Det store galleri er også tilpasset visning på tablets og smartphones.
I weekenden 2. og 3. februar er der åbent begge dage i alle Invitas butikker. 
Se også www.invita.dk for inspiration og information om Invita.

Publiceret 30 January 2013 08:00