Legetøjet og Heidi Madsen er klar til leg - nu mangler dagplejen bare lige nogle børn.

Legetøjet og Heidi Madsen er klar til leg - nu mangler dagplejen bare lige nogle børn.

Heidi savner nogen at lege med

Efter endt orlov åbner Heidi Madsen i Rolfsgade igen dørene for dagplejebørn

Af
Louise Ritter

Der er stille i det dejlige hus i Rolfsgade. Også lidt for stille, synes Heidi Madsen. Der er godt nok hele fem navne på postkassen, men børnene er i skole, manden på arbejde og i mens går Heidi Madsen rundt og glæder sig til marts. Her åbner hun nemlig igen dørene for dagplejebørn - hun mangler bare lige at finde dem.
Selv om hun endnu ikke ved, hvem hun skal passe, så ved hun, at hun glæder sig! Det seneste års orlov har været lang.
"Jeg savner virkelig at have børn her. Jeg elsker at være dagplejer og kunne slet ikke forestille mig noget andet. Børnene er så givende, og de elsker jo en," smiler den 42-årige mor til tre og privat dagplejer gennem otte år.
På visitkortet har hun også en uddannelse som pressefotograf og siden SOSU-hjælper.
"Nu nøjes jeg med at tage billeder af alle "mine" børn. Og forældrene bliver så glade for det," siger Heidi Madsen, der sender alle sine dagplejebørn videre ud i verden med en tyk billedbog om deres liv i dagplejen.
"Jeg tænker tit, at det er synd for forældrene, at de går glip af så meget, men så prøver jeg at fange det og give dem oplevelsen alligevel, siger Heidi Madsen, der blandt andet har filmet en lille piges første skridt og derefter sendt klippet til moderen.
Heidi Madsen går i det hele taget "all in", når det gælder hendes dagpleje. Det ses også i villaen, hvor børnene har deres helt egen afdeling med alt, hvad et dagplejebarns hjerte kan begære.

Publiceret 30 January 2013 08:30