Dansktop-duoen Lis & Per har tidligere modtaget Vennekredsens påskønnelse.
Arkivfoto

Dansktop-duoen Lis & Per har tidligere modtaget Vennekredsens påskønnelse. Arkivfoto

Hvem får årets pris?

Gæt hvem, der denne gang får Vennekredsens pris - og vind to flasker god vin

Af
Peter Rasmussen

Allerede fra den allerførste "Slager parade" i Vojens, indførte Vennekredsen en god og fast tradition. Hvert år vil man hædre et navn fra den populære Dansktop, der har givet et uvurderligt bidrag til det gode humør og de folkekære melodier og tekster, som man husker og med glæde synger med på.
Også i år vil Vennekredsen overrække en smuk gave og en buket til en solist eller duo, der har gjort sig fortjent. Men hvem bliver det? Ja, Vennekredsen har besluttet sig, men det er naturligvis hemmeligt indtil koncerten i Lagoniskolens aula. Men kom med dit gæt. Der trækkes lod om et par flasker god vin iblandt de, der gætter rigtigt.
Bliver det: Richard Ragnvald, Anette Klingenberg, Susanne Lana eller Kisser & Søren, der modtager Vennekredsens belønning? Skriv dit bud i en mail til red-hv@lokalavisen.dk eller på et kort til Lokalavisen Budstikken, Gravene 8, 6100 Haderslev. Mærk mail eller kort med "Slagermusik" og husk også at skrive dit navn og telefonnummer på. Vi skal have dit svar inden på ferdag klokken 12.00 for at du er med i konkurrencen. Vinderen afsløres på vort website og påå vor facebookside på fredag eftermiddag.

Publiceret 30 January 2013 06:00