(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Knivstukket mand er fra bandemiljøet i Køge

Seneste nyt om tirsdag aftens dramatiske knivstikkeri i Køge

KØGE: Politiet i Køge fik tirsdag aften kl. 18.36 flere henvendelser om uorden ved Candy Shop på Nørre Boulevard i Køge. Flere personer og nogle biler var på stedet.
Politiet kørte hurtigt til stedet, hvorfra både personerne og bilerne var forsvundet i ukendt retning. Det blev hurtigt klarlagt, at en person formentlig var blevet stukket i armen/skulderen. Da politiet kort efter ankom til Køge Sygehus, traf man en tilskadekommen person, der var under behandling for mindre læsioner efter knivstik i armen.
- Den tilskadekomnes venner var også til stede på skadestuen og var meget oprørte om knivstikkeriet. Deres adfærd skabte utryghed hos både personale og andre patienter på skadestuen, så politiet måtte til sidst foretage frihedsberøvelse af de tilstedeværende uromagere i alderen 19-32 år, oplyser Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.
Den tilskadekomne blev udskrevet efter endt skadestuebehandling. De anholdte og den tilskadekomne blev afhørt af politiet til episoden på Nørre Boulevard og derefter løsladt.
- Det kan oplyses, at den tilskadekomne har en tilknytning til bande-miljøet i Køge, og politiet var med baggrund i den oplysning til stede i Køge med flere patruljer i de efterfølgende timer i et præventivt øjemed, oplyser Martin Bjerregaard.
Politiet efterforsker nu sagen videre i et forsøg på at opklare de nærmere omstændigheder omkring knivstikkeriet.
pm

null

Publiceret 30 January 2013 13:15