(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Konfirmation opsparing stjålet

POLITI: I tidsrummet fra søndag eftermiddag kl. 14.00 til tirsdag aften kl. 22.30 er der sket et tyveri fra en lejlighed på Parkvej i Køge. En sparegris - dåsemodel der skal åbnes med dåseåbner og med karruselheste som motiv - er stjålet fra lejligheden. Familien benyttede sparegrisen til at gemme en del af opsparingen til datterens konfirmation.
Det seneste døgn har Midt- og Vestsjællands Politi modtaget syv anmeldelser om indbrud i private beboelser. To indbrud er begået i Greve - på Mosede Engvej og på Belsager, to i Viby Sj. - begge på Kløverengen. Et indbrud er begået på Kingosvej i Køge, på Stubmarken i Lille Skensved og Hovedgaden i Karlslunde.
Politiet har ligeledes det seneste døgn modtaget anmeldelser om tre indbrud i last-/varebiler. På Egeparken i Solrød Strander en lås på bagsmæk ødelagt på varebilen. Fra vognen er stjålet alt el-værktøj og håndværktøj af mærkerne Dewalt og Bosch.
Fra en trailer der stod parkeret på Greve Main er der natten til onsdag stjålet tre pallermed slik og fra en varebil på Holmebækhuse i Herfølge er der ligeledes i aften- og nattetimerne til onsdag stjålet to skruemaskiner, to boremaskiner, en vinkelsliber, en stiksav samt diverse håndværktøj.
Tirsdag formiddag, kl. 11.35, havde et butik i Over Bølgen i Greve besøg af en bulgarsk butikstyv, der stjal varer for ca. kr. 2.500 kroner.
pm

null

Publiceret 30 January 2013 11:00