De Konservatives borgmesterkandidat, Flemming Christensen. (Arkivfoto: JCJ).

De Konservatives borgmesterkandidat, Flemming Christensen. (Arkivfoto: JCJ).

Konservativ kampgejst til kommunalvalget

Formand Arne T. Hansens mål er klart: Syv konservative byrådsmedlemmer og en konservativ borgmester.

KØGE: De konservative i Køge afholdt mandag den 28. januar generalforsamling i Ravnsborghallen i Køge.
40 af partiets medlemmer var mødt op til årets generalforsamling, hvor der var en god stemning og en god kampgejst til årets kommunalvalg til november.
Dagens dagsorden blev gennemgået med gode beslutninger og formanden, borgmesterkandidaten, KU's næstformand og partiets medlem af regions rådet var alle en tur på talerstolen.
- Jeg kunne på sidste års generalforsamling fortælle at den konservative byrådsgruppe var vokset fra fire til fem. I år kan jeg fortælle at byrådsgruppen er vokset fra fem til seks, så velkommen Nils Gisli, det seneste medlem af den konservative byrådsgruppe. I september havde vi besøg af formand Lars Barfoed forud for et fælles medlemsmøde i Ringsted Kongrescenter samme aften. Lars Barfoed besøgte Produktionshøjskolen Klemmenstrupgård i Køge, sammen vores borgmesterkandidat, gruppeformand i Regionen og bestyrelsesmedlemmer. Det blev et møde der gjorde et stort indtryk på Lars, der senere på landsmødet positivt omtalte sine indtryk på Klemmenstrupgård, sagde formand Arne T. Hansen bl.a. i sin beretning.
- Den 9. oktober havde vi opstillingsmøde her i Ravnsborghallen, så vi har nu 18 kandidater på ”Køges stærkeste hold” Den 16. og 17. november skød byrådskandidater og bestyrelse valgkampen i gang med et 24 timers seminar. Her havde vi lejlighed til drøfte politik og samtid have mulighed for at tømrer holdet sammen og sætte de overordnede rammer for valgkampen, sagde Arne T. Hansen videre.
- Samarbejdet i oppositionen mellem V-D og C fungerer godt og der er plads til at vi ikke ser ens på tingene i alle sager. Sådan skal det være. Vi konservative ønsker at være tro mod vore egne holdninger. Vi vil samarbejde om næste års budget og en politik, der skal styrke vort erhvervslivs muligheder for at skabe vækst og arbejdspladser. Vi skal have ændret kulturen på Rådhuset, så erhvervslivet oplever, at forvaltningerne er til for dem og ikke omvendt. Det skal være mere attraktivt at drive virksomhed i Køge Kommune, sagde borgmesterkandidat Flemming Christensen, og fortsatte:
- Vi skal arbejde for at få den kvalitet ind i folkeskolen, som et flertal på Christiansborg forventes at beslutte. For os er skoledebatten et spørgsmål om fokus på kvalitet og ikke et spørgsmål om besparelser. Kan de små skole levere kvaliteten skal de også være der. Vi støtter op om de store projekter, der er igang i kommunen, herunder Køge Kyst, som vi stadig mener, er et fantastisk projekt for Kommunen at få sat i gang for alvor. Så er der valg i år. Vi er klar og med Køges stærkeste hold i ryggen glæder jeg mig til mange spændende møder med kommunens borgere.
Mads Andersen, næstformand i Konservative Ungdom (KU) sagde bl.a. i sin tale:
- Det går godt i KU. Der er medlemsfremgang og medlemmerne tager mere og mere ansvar og er mere aktive i KU. Det lover godt op til det kommende kommunalvalg, hvor KU selvfølgelig støtter op om partiet og hjælper til for fuld styrke.
Kommunalvalget 2013 løber af stabelen tirsdag den 19. november.
pm

Hovedparten af de konservative kandidater til kommunevalget november 2013.

Hovedparten af de konservative kandidater til kommunevalget november 2013.

Publiceret 30 January 2013 11:00