Der er altid høj stemning ved den årlige slagerkoncert. Her er det

Der er altid høj stemning ved den årlige slagerkoncert. Her er det "Lille-Palle", der forsøger at fedte sig ind hos Vennekredsens Jens Peter Rasmussen

Livsglædens store fest

Igen i år serverer Vennekredsen i Vojens dansktopmusik fra den øverste hylde. Slagerturnéen kigger forbi

Af
Peter Rasmussen

Når Vennekredsen i Vojens er arrangør af en stor koncert, så ved man at der bliver kræset særligt for de ældre medborgere på byens plejehjem. Men den årlige slagerkoncert er bestemt ikke kun for de ældre.
Slagermusikken har mange venner i alle aldersgrupper. Og uanset hvad man måtte mene om musikken, så er det bemærkelsesværdigt at de kendte sange bliver sunget af de artister, der gjorde dem uddødelige for måske 30 eller 40 år siden.
Når Slager Turnéen 2013 rammer Lagoniskolens aula lørdag den 9. februar er det med nogle af tidernes største DanskTop stjerner på holdet. Richard Ragnvald, Susanne Lana, Anette Klingenberg samt duoen Kisser & Søren vil være I front - De bakkes op af PetMicks Showband. Koncerten bliver - som traditionen byder - En hyggelig eftermiddags-affære, hvor der er både kaffe og kage på pragrammet sammen med "synge-med-musikken".
Koncerten begynder klokken 14.00. Biletter koster - inkl kaffebord - 130,00 kroner. De kan købes hos Mr. Holmberg i Vojens, hos Vennekredsen i Vojens samt hos Lokalavisen Budstikken på Gravene 8 I Haderslev.

Bånd til Vojens

DanskTop stjernerne har ved talrige lejligheder sagt, at de altid glæder sig til koncerten i Vojens, hvor stemningen altid er helt oppe under loftet.
Flere af Slager Turnéens deltagere har da også lidt forbindelse til den sønderjyske stationsby. Den "nye pige i klassen", Anette Klingenberg, har indtil for få år siden haft en slægtning boende i byen, og hos duoen Kisser og Søren er det sålades at familiens elskede hund så dagens lys I Hammelev.

Anette Klingenberg er

Anette Klingenberg er "den nye pige i klassen". Hun har faktisk haft familie i Vojens.

Publiceret 30 January 2013 06:00