Det Grønne Hus i kyndelmissens klæder.

Det Grønne Hus i kyndelmissens klæder.

Tag med på en tidsrejse i Det Grønne Hus

KULTURNAT: Når kyndelmissen slår sin knude i Køge fredag aften den 1. februar, byder Det Grønne Hus i Vestergade 3 indenfor til en tidsrejse fra fortid til fremtid.
Det vil være en rejse gennem gastronomiens og musikkens historie, hvor man samtidig kan gå på opdagelse i en interaktiv udstilling om mad gennem tiden.
I caféen kan du få vækket minderne om maden fra din barndom og ungdom, når kokken Jan Steen byder på en rejse gennem den moderne madkultur. Den særlige kyndelmisseplatte tager gæsterne med på en gastronomisk tidsrejse fra efterkrigstidens traditionelle køkken, over 1970'erne og Karolines Køkken til det eksperimenterende fusionskøkken i 1990'erne og fokus på de nordiske råvarer i starten af det nye årtusinde. Der vil også være mulighed for at købe kaffe og kage.
Imens tages deltagerne med på en musikalsk rejse gennem tiden til toner fra jazzens verden. Igennem de sidste 10 år har David Dunbar og Mads Thorsen optrådt sammen flere hundrede gange; på festivaler, i jazzklubber, til ferniseringer og på gågader.
David Dunbar kommer fra New Orleans, USA, og Mads Thorsen kommer fra Sønderho, Fanø. Det bliver en underholdende aften med friske såvel som sentimentalt vemodige jazzstandards, der spænder over et tidsrum fra 1920erne til i dag.
Udover den gastronomiske og musikalske tidsrejse kan deltagerne gå på opdagelse i en interaktiv udstilling om mad gennem tiderne. Se hvordan kostrådene har ændret sig, få et indblik ind i fremtidens mad og overvej hvordan den mad vi spiser, påvirker klimaet.
 
Åbningstider:
Maden serveres i tidsrummet kl. 17–20.00.
Musikken spiller fra kl. 18.30–21.30.
Udstillingen er åben fra kl. 17-22.00.
Kyndelmissepasset er påkrævet og sælges ved indgangen for 25 kr.
 
pm

David Dunbar for fuld udlæsning.

David Dunbar for fuld udlæsning.

null

Publiceret 30 January 2013 17:30